СОЛОМОН ПАСИ ЩЕ НИ КАЧВА ДО ЗВЕЗДИТЕ С АСАНСЬОР, БЛАГОДАРЕНИЕ НА „АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО“

https://svobodnoslovo.eu/politika/solomon-pasi-shte-ni-kachva-do-zvezdite-s-asansor-blagodarenie-na-amerikanskoto-posolstvo/7983 SvobodnoSlovo.eu
СОЛОМОН ПАСИ ЩЕ НИ КАЧВА ДО ЗВЕЗДИТЕ С АСАНСЬОР, БЛАГОДАРЕНИЕ НА „АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО“

Соломон Паси по bTV. Избрано. Хубаво, че го избраха пак, че да ни се втълпи в главите дебели.

Ще ни праща в космоса, ще ни изстрелва към звездите.

„Благодарение на американското посолство“, поне три пъти изрече Соломон Паси, който ако не е американското посолство не знаем на коя звезда ще се позиционира изобщо.

„Лобито го имаме, то е готово!“, светкат очичките на човека, който изрече „Майната му на православието!“.

БАН, Софийска община и т.н., и т.н, и – забележете! – лично министър Николай Денков – „много космичен човек“, вика Соломон, както и „американското посолство“ били подкрепили „нещо като едновремешното ТНТМ“, сега „клъстър“, деца да отправяли въпроси и да си говорели с американските астронавти.

В София Техпарк щяло да стане фундаментаааааалното събитие, дето ни е най-важното сега, щото ако не се изстреляме към звездите, тука направо ни се е…. мамата.

Къде сме били ние?, вика Соломон Паси – ами Гана имала национална космическа програма, пък ние сме нямали, въх.

И понеже си е евреин, чете от едни листчета как през последните години 167 млрд. долара дал света за космическите работи.

А ние, българите, сме можели мноооого да направим.

Какво да направим, ще попитате вие наивно.

Ами Соломон Паси ви го казва веднага: можело да направим космически храни, космическо гориво, а „Уолтопия“ можела да направи … космически асансьори, които да ни качат на някоя орбита.

Обаче „Майната му на православието“ бил много стреснат, щото правили те, от Атлантическия клуб, изследване как да се предотвратели пандемиите /не се съмняваме, че това е станало с парички от американското посолство/ и положението било много сериозно – идвала нам си коя вълна на делта вируса.

„Ваксинирайте се, ваксинирайте се, ваксинирайте се, в космоса няма да пратим никой, който не се е ваксинирал“, заключи Соломон Паси

Скромната прогноза на АФЕРА е, че ако тоя още един път го пуснат по телевизора, процентът на неваксинираните българи ще се повиши главоломно. И благодарение на американското посолство.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.