СПАСИТЕЛКАТА МАРИЯ НЕДЕЛЧЕВА ГАБРИЕЛ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/spasitelkata-mariya-nedelcheva-gabriel/111227 SvobodnoSlovo.eu
СПАСИТЕЛКАТА МАРИЯ НЕДЕЛЧЕВА ГАБРИЕЛ!

 

Такива хвалби се леят по нея от вкопчилите се в депутатските си места политици, че независимият журналист, който съм, потърси публичен отчет за девет годишната й кариера в Брюксел. И какво открих? Първо прави впечатлението, че Неделчева-Габриел не е направила нито едно законодателно предложение! Нито едно. Второ. Най-важният ресор - Цифровизацията и всичко свързано с промишлеността й е било отнето от френският комисар Тири Бретон, един от известните индустриалци в страната си. Натрупала е опит чрез участие в мисии в Африка. 

В замяна, българката е получила второстепенни занимания като "иновации", култура, наука и програмата "Еразъм". Натрупала е опит като участничка в мисии в Африка.  

Никакъв конкретен проект не е ръководен или реализиран от Мария Габриел, нито в Европа, нито в България. С едно изключение!

Лично тя е издействала безплатни билети за пътуване с влак из Европа, за младежи желаещи да се разходят из Стария континент.

"Добре сме, ама ке се опрайме!" - велат македонците...

Божидар Чеков 

1 Коментара

Гражданка

преди 10 месеца

Тази "спасителка" да каже колко дали има и френско гражданство, или и този път ще си затворим очите като при Кирето!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.