СПЕЦИФИКАТА НА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК

https://svobodnoslovo.eu/politika/specifikata-na-edin-prestapnik/13405 SvobodnoSlovo.eu
СПЕЦИФИКАТА НА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК

Соросоидката Деница Сачева, призната за най-отвратителният мъж в правителството, днес заяви, че премиеринът имал "специфика на говора" и затоа наричал журналистките мисирки. То подобна специфика имат и хамалите на гарата, но те поне имат оправданието на живота и класата си, докато Борисов няма такова. Неговата специфика е специфика на престъпник, който е докопал властта и няма никакво уважение към народа, който му плаща заплатата.

Толерантността и безкритичността към простащината и невъзпитанието на политиците водят до диктатура и терор. Защото първото и най-важно условие за успешния политик е да уважава и почита народа си - суверенът на държавата. И затова хора, които са от калта и са се издигнали само защото са удобни пионки на кукловодите, не стават и няма и да стават. Те трябва да бъдат натирени там, откъдето са произлезли и никога повече да не им се позволява да замърсяват държавата с присъствието си в политиката.

И най-страшното не е гаменът Борисов, а това, че има хора, които оправдават поведението и действията му. Такива, които са готови и родната си майка да продадат за облаги и възможността да се наредят на хранилката. Защото благодарение на тях него го има.

И затова първото и най-важно нещо, което трябва да изградим в обществото ни е НЕТЪРПИМОСТ към простотията, невъзпитанието и корупцията. Защото ние сме народът, ние сме суверенът, ние сме тези, в името на които се упражнява властта!

НИЕ СМЕ! И е време да кажем: "В ИМЕТО НА НАРОДА....."

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.