Срам, Кириле, срам, ти прие да бъдеш мъжката секретарка на Нинова

https://svobodnoslovo.eu/politika/sram-kirile-sram-ti-prie-da-badesh-mazhkata-sekretarka-na-ninova/4481 SvobodnoSlovo.eu
Срам, Кириле, срам, ти прие да бъдеш мъжката секретарка на Нинова

Срам, Кириле, срам. От 27 европейски лидери ти да си единственият който вместо да участваш в разискването на големите проблеми на Европа, каквато е целта на събирането във Версай, да просиш пари за нищожната бройка украински бежанци, които са дошли в България.

Най-корумпираната страна, в която са дошли и ще останат най-малък брой бежанци да постави този въпрос. Полша, където са 2 милиона не го направи, съседна Румъния където са стотици хиляди не го направи, а ти който твърдише, че ще икономисаш 8 милиарда от кражбите на Борисов, постави въпросът за някакви пари за семки.

Срам, ти прие да бъдеш мъжката секретарка на Нинова. България, страната с най-нещастната и позжорна позиция по конфликта ЕС, Русия. Ужасено разочарование. Знаеш ли какво говорят сега за България в дипломатическите канцеларии. Абе и в Харвард да изпратим българина, и там ще се носи дисагите на бай Ганю.

Ти май не разбираш, колко много, дори измеримо и в пари, изгуби България с това бай ганювско поведение. Ти дори не разбираш, колко врати си затвори за в бъдеще.

Петър Бояджиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.