СРЕЩИ С ДИКТАТОРИ ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ

https://svobodnoslovo.eu/politika/sreshti-s-diktatori-za-obmyana-na-opit/8992 SvobodnoSlovo.eu
СРЕЩИ С ДИКТАТОРИ ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ

Броени дни преди изборите, Борисов започва серия срещи с живи диктатори, за обмяна на опит.

Вчера се е състояла тази с Ердоган, откъдето БИВШИЯТ министър-председател е взел ценни указания за подтискане на свободния вот.

|Днес, лицето тойно пътува за Венецуела, където неговият верен приятел и съратник Мадуро, ще му даде кураж за тежкото изборно изпитание. Защото, за първи път в историтята на тази българска диктатура, същата ще се явява на избори, без да ги е организирала лично тя. Което, другарят Мадуро е определил като сериозен проблем и ще даде ценни указания за преодоляването му!

Към края на седмицата е предвидена другарска среща с диктатора Лукашенко, който най-активно да надъха българският си приятел, как никога и по никакъв повод не се сдава властта и какви мерки да бъдат предприети срещу случайни опити тя да бъде отнета от другаря Борисов.

Срещата с Путин, от своя страна ще сложи венец на тази външно-политическа активност. Идеята за безкрайност на мандатите ще бъде в центъра на обсъжданията

Има и няколко диктатори, които могат да окажат ценна помощ в по-долните южни земи, ама по линия на Пеевски, лицето Борисов не е добре дошло там.

А и аз, лично ще се включа в обучението за да му покажа как може да избегне затвора, като стане шумкар. А планините, аз ги познавам!

Диана Дамянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.