„СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ“ – БЕЗ БЪЛГАРИ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/stabilna-balgariya-bez-balgari/53879 SvobodnoSlovo.eu
„СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ“ – БЕЗ БЪЛГАРИ!

„Не мога да откъсна очи от снимката на Тулупа Банкянски, прегърнал две дърти ромки, на чиито тениски се мъдри неговата мутра. Точно върху коремите им. Все едно, че са бременни от него – и с негови клонинги. Ехографско изображение на мултиплицирания зародиш Боко Банкянски в плодовитите утроби на циганките, прегърнато от Бащицата Боко Банкянски. А отгоре пише: „ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ – ОТНОВО“.

Само че аз питам: ДЕ Е БЪЛГАРИЯ? ДЕ Е БЪЛГАРИЯ на тая снимка?

Бай Мутрьо Банкянски обикаля циганските махали и флиртува с циганките …в името на България! Дей гиди Тикво Мутренска! Искаш да скубеш, да грабиш, да мачкаш и да погребеш БЪЛГАРИЯ – ОТНОВО, ама къде са българите, бе?

Тая снимка един ден ще струва милиони. В нея е цялата дерибейска смрад на Герб! Целият ужас на 33 годишното управление на търгашите и националните предатели! Цялата пародия и трагедия в днешна България! Цялата ухилена, гавраджийска подмяна на народа и народната воля! Целият абсурд, в който вегетираме! И с който се примирихме!

НА ТАЯ СНИМКА Е ИЗОБРАЗЕНО УБИЙСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ!

НИКОЕ ГРОБИЩЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-КРАСНОРЕЧИВО!

„СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ“, В КОЯТО НЯМА БЪЛГАРИ!

На 2 април отново гласувайте Мутрьо – за да ни загроби окончателно!“

 Милена Върбанова

9 Коментара

Иванов

преди 1 година

Отново в десятката Милена от тоя тип ми се повдига и не от сега. Толкова посредствен тип, такава наглост, такава крещяща некомпетентност , с типичен Ганювски манталитет. Това което не разбирам как такива хора като Рашидов и Марков, не само го подкрепят, впрегнали са се като добичета да теглят изборната му каруца. Дай бе Милена някакво обяснение, как това е възможно.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

По повод на репликата на Радев , че Путин нямало да идва в България , ( за вечни времена????) откъм руските сайтове се появи предложение - Ами тогава ще дойде Пригожин или Кадиров. По наш избор ! Относно хората с тениските , единственото, което мога да кажа е, ще ако някой от тях напише без грешка трите си имена, ЕГН и пълен адрес, ще получи награда .

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Госпожо Върбанова, двама президенти загубиха по нелеп начин децата си. Всеки си плаща кармата. Тя не е нещо ( както и Бог ) ,с което можеш да се споразумееш или излъжеш. Всичките пари на света не могат да ти помогнат , ако Бог или Висшия разум е решил да те плесне през лицето. Пример - Горбачов. И други... Бъдете здрава, госпожо. Като човек, занимаващ се с древна история, съм сигурен , ще знаете какво е написано на пръстена на Цар Соломон. " И това ще отмине " .

Коментирай

БОРБА

преди 1 година

По манталитета ще го познаете че те са от една и съща кръвна група.

Коментирай

Констанца

преди 1 година

Умното си е умно! Браво, г-жо Върбанова!

Коментирай

???

преди 1 година

За Тулупа само платени мангали ли гласуват?

Коментирай

Янислав Геров

преди 1 година

Б.Б. (Банкянския Боклук) или Боко ТИКВАТА е КРАДЕЦ, ЛЪЖЕЦ, НАГЛЕЦ и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! Не ви ли писна вече да гласувате за него, да му слушате простотиите и му гледате тъпата физиономия повече от 20 години??!! Този глупак беше Главен секретар на МВР, Кмет на София и Министър Председател! Изхвърлете този ЧЕРВЕЙ на БОКЛУКА!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.