СТАНА МИ СВИНСКО....

https://svobodnoslovo.eu/politika/stana-mi-svinsko/16706 SvobodnoSlovo.eu
СТАНА МИ СВИНСКО....

Още когато Онуй - ГМР, заяви, че държавата, за да не я обвиняват в цензура, ще разпореди на "Български пощи" да доставят до прага на матрияла свинските и пик-ливи медии на близките до сърцето на властта журналиститутки, заподозрях, че има нещо ....свинско!

Днес разбрах, че освинването е голямо. Отново! Държавата отпуска 60 милиона, а "Български пощи", вместо да доставят газетите до хората, обявяват обществена поръчка за частна фирма, която да я върши тая работа. А частната фирма/фирми също са ...свински.

Единственият извод от цялата галимация е, че Пеевски няма да си плаща разпространението на пикливите и свински издания, че даже и на печалба може да излезе, защото напоследък нещо матриялът, дори гербавият, не купува пресата. Че вече стана гнусно дори за тоалетна хартия от непретенциозните да се ползват.

Накратко - НИЕ, ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, СПОНСОРИРАМЕ с 60 МИЛИОНА ПЕЕВСКИ, ЗА ДА МОЖЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ЛЪЖИТЕ И ИБРИКЧИЙСТВОТО КЪМ ВЛАСТТА!

Някой неразбрал?

Стана ми свинско. И тъжно, толкова мор по прасетата, а най-важните ги подмина....

Елена Гунчева

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.