Става страшно: Народът излиза на групов лов за Бойко, примерът бяга с два джипа тойота с номера СВ 6403 НН и СВ 6371 МТ

https://svobodnoslovo.eu/politika/stava-strashno-narodat-izliza-na-grupov-lov-za-boyko-primerat-byaga-s-dva-dzhipa-toyota-s-nomera-sv-6403-nn-i-sv-6371-mt/13367 SvobodnoSlovo.eu
Става страшно: Народът излиза на групов лов за Бойко, примерът бяга с два джипа тойота с номера СВ 6403 НН и СВ 6371 МТ

На 89-я ден от протестите срещу хунтата ГЕРБ и Бойко Борисов нещата загрубяват. Организаторите на протестите – журналистът Арман Бабикян, скулпторът проф. Велислав Минеков и адвокатът Николай Хаджигенов, познати като Отровното трио, дадоха началото на групов лов на Бойко, видя репортер на Narod.bg.

Тримата призовават всеки с информация къде е актуалната „землянка” на премиера-беглец да сподели информацията, за да може сикаджията да бъде спипан натясно.

Според актуалните данни лидерът на шайката се придвижва с два еднакви джипа тойота „Секвоя” с различни регистрационни номера – СВ6403НН и СВ6371МТ.

Ето целия пост на Отровното трио, което зове народът да излезе и да залови сикаджията:

Стартираме „Да намерим Бойко“ – групов лов на лицето Борисов. ❗️Присъедини се тук -> https://bit.ly/2Sndesg

narod.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.