Стоян Михалев: "Възраждане" е абсолютно подопечна на Борисов (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/stoyan-mihalev-vazrazhdane-e-absolyutno-podopechna-na-borisov-video/5584 SvobodnoSlovo.eu
Стоян Михалев: "Възраждане" е абсолютно подопечна на Борисов (ВИДЕО)

ГЕРБ и "Възраждане" правят всичко възможно, за да не се случи промяна и да не усетят хората, че въздухът, който дишаме е друг. Хората и във Варна, и в Добрич, и в Шумен ми казват "няма ги ГЕРБ, по-лесно се диша". На местно ниво по-трудно се случват нещата, но и там започва да се усеща. Това заяви депутатът от "Демократична България" Стоян Михалев.

"В петък беше поредната демонстрация на бламиране с процедурни хватки. Бълват предложения, за които самите те после не гласуват. 99% от гласуванията през този ден бяха със 121 гласа. Гледат таблото и чакат, саботират кворума - ГЕРБ, "Възраждане" и ДПС. Изведнъж ГЕРБ станаха проНАТОвци. Какви проНАТОвци сте вие, 12 г. саботирате диверсификацията на газ и алтернативните доставки на руски газ", каза той.

"За мен е видимо, че партия "Възраждане" е абсолютно подопечна на Борисов. Оттам се спускат вероятно нарежданията как да се реагира публично, посланията на "Възраждане" са такива, каквито ГЕРБ няма как да отправи. Нито може ГЕРБ да говори срещу ваксинирането, нито срещу зеления сертификат, защото те започнаха процедурата", допълни той.

Целия разговор гледайте във видеото:

https://fakti.bg/

 

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.