Стоян Тончев: Борисов е тотално изплашен от предстоящите избори, които президентът ще назначи за 28 март

https://svobodnoslovo.eu/politika/stoyan-tonchev-borisov-e-totalno-izplashen-ot-predstoyashtite-izbori-koito-prezidentat-shte-naznachi-za-28-mart/12446 SvobodnoSlovo.eu
Стоян Тончев: Борисов е тотално изплашен от предстоящите избори, които президентът ще назначи за 28 март

Борисов е тотално изплашен от предстоящите избори, които президентът ще назначи за 28 март.

В тази връзка медийните глашатаи на властта превъзбудено щъкат из сайтове и тв студиа, за да ни убеждават "колко неправилно било да се провеждат избори през март".

Истината е друга и е известна за властта, а тя е, че не само ГЕРБ може да не е първа политическа сила, а "Воля" и ОП /НФСБ и ВМРО/ изобщо няма да могат да минат прага от 4% за парламентарно представителство. Тогава ГЕРБ ще бъде със сигурност в опозиция, ако изобщо се състави правителство.

Борисов се страхува и от повдигане на обвинения след изпадането му от изпълнителната власт!

И днес - ново чудо! Освен СДС, които са част от ГЕРБ, в партията на Борисов ще се влеят НФСБ на Валери Симеонов и ВМРО на Красимир Каракачанов, за да се явят задружно на изборите.

Сега разбирате ли колко е изплашена властта?

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.