СВЕТЪТ ЗАПОЧВА И ЗАВЪРШВА С ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ГЕРБАВИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/svetat-zapochva-i-zavarshva-s-evropredsedatelstvoto-na-gerbavite/20259 SvobodnoSlovo.eu
СВЕТЪТ ЗАПОЧВА И ЗАВЪРШВА С ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ГЕРБАВИТЕ

Е, не, не се издържа вече! Спомням си как в детството си бях намразила до смърт фразата "мирно съвместно съществуване между държавите с различен обществен строй". Която я чувах поне по двадесет пъти на ден. И една от големите ми радости от падането на комунизма беше, че повече никога няма да се отегчавам толкова до смърт. Била съм наивна оптимистка!

От две години, всеки ден поне по двадесет пъти, за щяло и нещяло слушам за ВЕЛИКОТО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО на гербавите. Светът е започнал и е свършил с това. Бог първо е създал Европредседателството, и след това Адам и Ева. Ной специално е спасил на кораба си двама шебека, от които да произлязат гербавите, за да имаме един ден Европредседателство!

Великото ПредЦедателство, великата Лилиту, великият Боку, великите Западни Балкани, които са на запад, ако се гледат от изток и обратното, ако се гледат от другата страна! На които всепризнат лидер е Тиквата! Целият свят ГЛЕДА И СЕ МАЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО! Вече от Енциклопедия Британика и Гинес са пратили хора да проучват историята, за да я включат! Вече е включено и в учебниците на децата - по няколко пъти!

Покрай това, да отбележа в изказването на Боку, че фондация "Конрад Аденауер" ВИНАГИ СЕ Е ГРИЖИЛА ЗА ГЕРБ! Мдаааа...нещо неясно!? Направо ми се прищя аз да се погрижа за засилката им обратно. И без това Танте Меркел има голяма нужда от наставления и помощ.

И се чудя дали пък да не вземат да учредят един Орден на жартиерата на ПреЦедателството, за да награждават заслужили и незаслужили лидери по света!?!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.