Татяна Дончева: Не можем да правим от всяко село нова Катуница

https://svobodnoslovo.eu/politika/tatyana-doncheva-ne-mozhem-da-pravim-ot-vsyako-selo-nova-katunica/20680 SvobodnoSlovo.eu
Татяна Дончева: Не можем да правим от всяко село нова Катуница

„Не можем да правим от всяко село нова Катуница”.  Това каза председателят на „Движение 21” Татяна Дончева в предаването „Тази сутрин” по bTV по повод напрежението и бутането на незаконни постройки във Войводиново.

Патриотите имат тежък проблем със самолетите, които се паднаха в тяхната „къса клечка” – да решат сделката. И тъй като това е тежко камъче в обувката, както се оказва и може да се рискува животът на правителството, те си намериха отдушник, коментира тя.

„Какво предлагаме на ромите като работа, ангажименти към държавата и като възможности? Вижте как се лустросват, като отидат в Западна Европа. Вижте как ги връщат от Западна Европа – облечени, ходили на училище, защото ако не ходиш, те те изхвърлят. Значи всичко може, въпросът е има ли държавна политика и някой да вземе да я мисли, но не в контекста, че ние ще водим война с ромите и че „или ние, или те”, отбеляза Дончева.

Според нея темата със самолетите може да доведе до предсрочни избори. „Патриотите са царе да са „България на три ракии” или „на три морета”, но темата с изтребителите е извън тази тема, категорична беше тя.

По думите ѝ за изтребителите има лобиране от страна на американците.

„Лобиране е и още как от страна на американците, но трябва да сме наясно, че всички стари и нови империи имат навика да лобират грубо. И докато не им купиш артикула, да не отстъпват”, посочи тя.

„Само че руснаците държат също някакви лостове върху Марешки и Волен Сидеров, които смятам, че също може да се окажат достатъчни да свалят правителството”, отбеляза Дончева.

„При „Локхийд” няма прошка, това означава да се оженим вечно. Общо взето, американци и руснаци работят по този начин. Вземаш моята техника и я вземаш до края на света и каквото и ново да излиза, пак ще дойдеш при мен”, коментира тя.

Третото правителство на ГЕРБ съществува и продължава да управлява заради изключително удачната международна конюнктура, в която всички имат нужда от „тамагочита” – политици, които да им натискат копчето и да им вдигат ръчката, подчерта още в разговора Татяна Дончева

Резултат с изображение за Татяна Дончева

http://btvnovinite.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.