Тъжно е, че лебедовата песен на Фандъкова като кмет отново е бягане от отговорност и прехвърляне на вината

https://svobodnoslovo.eu/politika/tazhno-e-che-lebedovata-pesen-na-fandakova-kato-kmet-otnovo-e-byagane-ot-otgovornost-i-prehvarlyane-na-vinata/116519 SvobodnoSlovo.eu
Тъжно е, че лебедовата песен на Фандъкова като кмет отново е бягане от отговорност и прехвърляне на вината

❗Месец и половина преди края на управлението ѝ, Фандъкова заяви, че не трябва да превръщаме изборите в бедствие за хората. 

➡ Г-жо Фандъкова, истината е, че вашето 14 годишно управление беше бедствие за хората на София и дали бюджетът ще бъде приет няма да промени това. Защото и ремонтът на ул. Шишман, и пренареждането на жълтите павета, и 10 000-те деца без места в детските градини са факт и с приет бюджет. И некачествените ремонти, и нагласените обществени поръчки, и загубата на стотици милиони за канализация са факт с приети бюджети. 

⬇ Тъжно е, че лебедовата песен на Фандъкова като кмет отново е бягане от отговорност и прехвърляне на вината за всичките ѝ неуспехи на опозицията. Искрено съжалявам любимия ми роден град за това, че 14 години търпяхме схеми, некачествени ремонти и пропиляване на огромния потенциал на София. Отиващият си кмет говори за отговорност, но в историята ерата ГЕРБ ще остане като най-безотговорното управление. София заслужава много повече от това.

Борис Бонев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.