Тези, които искат да изпращаме оръжия в Украйна, искат да ни въвлекат във война

https://svobodnoslovo.eu/politika/tezi-koito-iskat-da-izprashtame-orazhiya-v-ukrayna-iskat-da-ni-vavlekat-vav-voyna/4212 SvobodnoSlovo.eu
Тези, които искат да изпращаме оръжия в Украйна, искат да ни въвлекат във война

Тези, които искат да изпращаме оръжия в Украйна, искат да ни въвлекат във война. Мирни и ненаказани войни няма.

Такива национални предатели уж на хартия обявиха война на СССР в угода на Хитлер и нацистите. Днес отново искат новите политици да подкрепят нацисти и на практика да ни въвлекат във война с Русия. Тогава жертвите бяха хиляди българи, загинали от бомбардировките над София и Враца на днешните им американски съюзници. Които не се поколебаха да пуснат бомби над цивилното население, заради "фиктивното" ни участие във войната. Днес същите ни въвличат във война.

Само напомням, че държавната измяна, е когато изменяш на собствената си родина. И й вредиш. Съд винаги има. Винаги! И историята е показала, че нацистите винаги свършват така!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.