ТИ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАШ! ТИ СИ В НЕБИТИЕТО. ПРEЗРЯН И САМ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ti-veche-ne-sashtestvuvash-ti-si-v-nebitieto-prezryan-i-sam/13770 SvobodnoSlovo.eu
ТИ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАШ! ТИ СИ В НЕБИТИЕТО. ПРEЗРЯН И САМ!

Колко нагъл идиот и глупак трябва да си за да продължаваш да не разбираш, че народът ти те презира, че хората те мразят, че ти си позор, че всички знаем всичко за теб, знаем най-важното, а то е, че ти си един най-обикновен, но изключително нагъл престъпник!

Кажи бе, Банкя, сляп ли си?!

Времето няма да промени съдбата ти, пич. Палките няма да ти дадат бъдеще! Ти вече не съществуваш! Това което виждаш в момента е чисто минало. Ти си в небитието. Презрян и сам!

Поредният гологлав политолог, поредния мекащ мислител ми обяснява от телевизора, че всичко щяло да бъде ОК ако недоволните “някакси забравели” през следващите 6 месеца, че Борисов им бил премиер. Имало вариант, но Бойко трябвало да ни управлявал в сянка, отдалеч…

Абе, мухъл, не само, че няма да забравя, но ще се посветя да помня! Днес, утре, след месец, след година, след 10 години. Моята памет е Бойко Борисов! Аз ще бъда жив – за да помня. За да припомням, за да предупреждавам, за да не допуснем никога повече обществото ни да достигне подобно дъно.

Политолози – мекаща празнодумна сган. Най-обикновени телевизионни хамбургери. Чиста проба МакДоналдс – евтино, тъпо и вредно.

Васил Петев

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.