ТОКЧЕТА ТРАКАТ В КУХАТА ЧЕРЕПНА КУТИЯ НА ПРОСТОТОКИРО

https://svobodnoslovo.eu/politika/tokcheta-trakat-v-kuhata-cherepna-kutiya-na-prostotokiro/135345 SvobodnoSlovo.eu
ТОКЧЕТА ТРАКАТ В КУХАТА ЧЕРЕПНА КУТИЯ НА ПРОСТОТОКИРО

ПростотоКиро по bTV за добро утро. За отскок.

„Аз защо си промених живота? Не заради интереса и властта, а заради мечтата…“ – хили се „изумително харизматичния и красив“ според бившата му пиарка Диана Дамянова, която като „топ“ пиарка изобщо не вдянала за какъв идиот става дума още при първия разговор, което си е направо „топ“ професионализъм при положение, че ПростотоКиро е разгадаем незабавно след точно пет минути наблюдение, даже и без да се задълбочаваш.

Нямало никога повече да правят нищо с ГЕРБ и ДПС, щото… „Не слушайте политиците какво говорят, слушайте какво правят“.

Очевидно „изумително харизматичния“ Кирил Петков не се слага при политиците, защото ако го „слушаме“ какво прави и не го слушаме какво говори ще трябва да се лекуваме от биполярно разстройство при неговия лекар.

„Не е хипотетично…“ употребява поне десет пъти ПростотоКиро, демонстрирайки ярко, че по никакъв начин не знае какво точно означава „хипотетично“.

„Проблема за еврозоната е всичките хора, които имат незаконен кеш“, заявява Киро и понеже е много „умен“ сам пада в капана и се набутва, употребявайки думата „кеш“. Ако беше поне мъничко акълия щеше да бяга с двеста от думата „кеш“, ама то сърце не трае, в тяхната простокомпания стават и лягат с мантрата „кеш“. Фройд си е Фройд, това е положението.

В интерес на истината Цънцарова вади светкавична реакция и забива: „Господин Петков, само не говорете за кеш, че в записа точно вие говорите за неофициален кеш…“

И се започва.

Паднал сам в собствения си капан Кирчо се опиянява и влиза точно в най-точната си фаза – на идиотското говорене.

„Слушате записа и се чуват едни токчета в перфектно качество…И говори Асен Василев… И това, което се вижда, защо токчетата се чуват перфектно, а Асен се чува слабо…Експертите ни го обясниха… Никога този словоред не го е имало…Това е много лесна манипулация… Токчетата са перфектни, забравили са да ги оправят…“.

Забравили да оправят … токчетата? Кой ги забравил? Ами службите, бе, как кой, службите ги подслушвали тия простоидиоти, защото простоидиотите искали промяна на службите.

„Тези записи, които чухме са пълна манипулация. Службите се опитват да ни спрат, защото виждат края на собственото си съществуване. Много е просто – Живко Коцев това, което видяхме е, че Борисов имаше с кеш и трябваше да има пудел и Коцев с кеш…“

Токчета тракат в кухата черепна кутия на ПростотоКиро.

Трак-трак, Кирчо на портрет със задника напред.

Службите ги записвали, ама отзад, ПростоКиро!

Алексей Петров ви записа, бре, галфон объркан! Колко пъти да ти го кажем в прав текст?! Ама не ти отърва дори да споменеш името на Алексей Петров, щото си знаете насраните задници, ама не знаете що масив има за вас и токчета ви тракат в тиквите!

Що се отнася до службите, да го каже пак в прав текст АФЕРА, тотално объркано момченце ПростоКиро:

Не познавам стойностно спец.ченге /а не като вашите „експерти“ тип Петър Петров, когото набутахте екстрено „гномово“ като зам-шеф на ДАНС/, което да не се срамува, че ти си бил премиер на държавата!

Не познавам стойностно спеч.ченге, което да не го е било срам да работи за такъв премиер като тебе, ПростоКиро, който като премиер даваше информация на Чернева – шпионин на Македония!

А познавам много стойностни спец.ченгета. И Алексей Петров познавах. Който така ви е опаковал, ПростоКиро, че каквито и токчета да вадиш, трактора вече ви е сгазил!

Още когато се появи този ментално разцентрован екземпляр, пробутан на българския народ чрез президента Радев, АФЕРА го написа категорично – че тези момченца не са добре с главата. И че освен че не са добре с главата, са изключително добре единствено с това да правят кеш.

Няколко години по-късно – що е рекла АФЕРА излезе все вярно.

Кирил Петков и тази сутрин по bTV не успя да надскочи собствената си идиотия, просто защото идиотията не се надскача при него, тя е перманентно състояние.

Службите били забравили „да оправят токчетата“ в записа…

Язък! Да ги бяха оправили, пустите му токчета, че ако ги бяха оправили белким генерал Гном щеше да стане малко по-висок и да успее да се добере до ухото на ПростотоКиро, че да му прошепне нова теория за „манипулираните“ записи – че всъщност токчетата са на Мата Хари, която качена на дрон е влязла под полата на Лена…

Като казахме Лена – да не забравим!

ПростотоКиро заяви, че като вземат пак властта Лена „със сигурност, да!“ щяла да бъде пак плътно до него, а Бойко Рашков щял да стане шеф на КПКОНПИ.

Живко Коцев – ммммм… да минело всичко…

А бе, Гнома да го мисли. И пудела.

„Важното е кеш да има!“ – тропат токчетата в кухата глава на Киро.

Afera.bg

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.