Тошко Йорданов: ГЕРБ видимо са достигнали до идеята за експертно правителство

https://svobodnoslovo.eu/politika/toshko-yordanov-gerb-vidimo-sa-dostignali-do-ideyata-za-ekspertno-pravitelstvo/136206 SvobodnoSlovo.eu
Тошко Йорданов: ГЕРБ видимо са достигнали до идеята за експертно правителство

Ако очаквате някаква конкретика, трудно мога да ви дам такава. Изслушахме техните идеи и ще трябва да ги обсъдим с колегите, да помислим. Така или иначе това е първа среща. Запознахме ги с някои наши идеи. Ако имаме по-нататък конкретика, ще ви я споделим. Ситуацията е сложна и тежка. Страната без правителство е блокирана. От друга страна - с лошо правителство понякога е по-зле. 

Това заяви председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов на брифинг след срещата с представителите на ГЕРБ. 

По думите му от ИТН от години настояват за експертно правителство, а ГЕРБ вече "видимо са достигнали" до тази идея. 

"Но от идеята за експертен кабинет до реализацията му има твърде много работа. И той или ще е експертен, или няма да е", допълни той. 

Йорданов беше категоричен - не са обсъждани имена за бъдещ премиер. 

trud.bg

15 Коментара

Генчо Гунчев

3 months before

Значи, тъй като Боко ни е поканил, ще се прави експертно правителство! Що то, нали, Ние сме експерта!!! Ех, Тошко, ех Йорданов, боклук до боклука, мила моя майно льо! Хаджия бил? На хаджия, ами най-обикновена п.....а! Вмирисана, продажна, а, бе, с две думи шаврантия!

Коментирай

Значи има некви граници за нечистоплътието в управлението

3 months before

Не може преди избори да наричаш Бойко Борисов "Тулуп" и кво ли още не по- най- вулгарен начин, а след изборите да почнеш го смяташ за приемлив коалиционен партньор за управление на държава при това!!! Или казваш преди избори на избирателите, че за теб Бойко Борисов е приемлив коалиционен партньор и ако спечелиш, ти би управлявал в коалиция с него или не правиш никви такива безпринципни унизителни коалиции...ми то самия Бойко Борисов ще ви презира и ще ви унищожи с всички способи, които държи, както направи с ПП бе....Не се прави така, Тошко Йорданов...

Коментирай

Гражданка

3 months before

Много удобно за всички предатели е това т.н. "експертно правителство". Така никой не носи партийна и всякаква друга отговорност. Но то ако министрите не са експерти в своите области, то какви други да бъдат - обичайните калинки?!

Коментирай

Али Баба

3 months before

Защо се крият зад "експертно" правителство? Досега парашутисти ли са били министрите? Или калинки? Тошко, Слави, къде останаха принципите ви!?

Коментирай

Чалгари, сър!

3 months before

Шиши накупи на малкото ДПС много цигански бюлетини за да влязат в Парламента. Галя от Посолството е доволна ... И не е само купуването, имаше донастройка на броя гласували! Който е бил по избори, знае че на всеки 1-2 часа от РИК или ОИК се обаждат на председателя да каже бройката гласували! Ние чакахме още два дена за да видим крайните резултати на гласувалите.

Коментирай

Ще изпрати ли Галя от ПосолствоТо български мъже като "пушечно месо" в Украйна?

3 months before

Младите мъже да се готвят!

Коментирай

след тоя ход

3 months before

Тоше, Тоше! На следващите избори и вие ще сте у некоя горичка, като шарлатаните!

Коментирай

Vito

3 months before

Аман от експерти.

Коментирай

Иван Пеев

3 months before

Така и не разбрах, ИТН партия на сЛавчо ли е, та тОшко ли е, или на.... Я ма светнете.

Коментирай

Геле

3 months before

Лапнете ли сега бахура на Боко ще е последният бахур на трапезата ви

Коментирай

До Геле ....

3 months before

Тошко вече е лапнал БАХУРА ... Само се чуди как да го съобщи официално ... :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.