Тошко Йорданов от ИТН: Ето го документа, който доказва, че Асен Василев иска да продава българската земя (ДОКУМЕНТ+ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/toshko-yordanov-ot-itn-eto-go-dokumenta-koyto-dokazva-che-asen-vasilev-iska-da-prodava-balgarskata-zemya-dokumentvideo/122132 SvobodnoSlovo.eu
Тошко Йорданов от ИТН: Ето го документа, който доказва, че Асен Василев иска да продава българската земя (ДОКУМЕНТ+ВИДЕО)
На брифинг в парламента Тошко Йорданов от ИТН показа пред медии и журналисти документа, който е част от кореспонденция между земеделския министър и финансовия министър

Документът е становище, което е изготвено на 10-ти ноември тази година. В него земеделският министър отговоря на финансовия министър Асен Василев, че за да бъдат покрити критериите в бюджета пред 2025 г. от 340 млн. лева трябва да бъдат продадени 700 000 декара земя от поземления фонд на България, което представлява 1/5 от него.

тошко йорданов итн документа доказва асен василев иска продава българската земя документвидео

Йорданов за пореден път отправи остри критики за неистините, които непрекъснато разпространява Асен Василев и го обвини, че е подготвил бюджет, който ни вкарва в сериозна дългова спирала.

Какво още каза Тошко Йорданов от ИТН, гледайте във видеото:

Видео на MEDIAMALL

3 Коментара

творец

9 months before

СВОБОДНО СЛОВО Е СТАНАЛО ПОДЧИНЕНО ПОДСЛОВО.

Коментирай

moitoi

9 months before

Един месец да съм Премиер ще направя от България ....ЛАФ-КА !!!След това я затварям !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.