Това правителство, с всичките му криви стъпки в началото, е глътка въздух на нормалност

https://svobodnoslovo.eu/politika/tova-pravitelstvo-s-vsichkite-mu-krivi-stapki-v-nachaloto-e-glatka-vazduh-na-normalnost/5091 SvobodnoSlovo.eu
Това правителство, с всичките му криви стъпки в началото, е глътка въздух на нормалност

Доколкото мога да смятам днес стават 64 дни откак гласуваха правителството на Кирил Петков.

По традиция на ново правителство даваха 100 дни толеранс и после медиите правеха оценки.

Това правителство не получи и 30 дни. Такива реакции бяха срещу всеки ход, всяко изказване, интервю или дори вратовръзка, чак до истерия.

Както коментираха из Фейса - Борисов е написнал всички копчета и чака да види какво ще стане.

Нищо няма да стане. Това правителство, с всичките му криви стъпки в началото, е глътка въздух на нормалност след мутренското му управление.

Всички истерици, които си късат ризитите от възмущение от сегашното правителство, стават все по-прозрачни пропагандатори на Борисов. Тоест на неговата организирана престъпна група. Без преувеличение.

Който е решил да изпълнява ролята на копче под пръста на Борисов, утре няма да струва и 5 стотинки. Дори да го канят в телевизията всеки ден да се изказва за положението.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.