Тя работи цар

https://svobodnoslovo.eu/politika/tya-raboti-car/24640 SvobodnoSlovo.eu
Тя работи цар

Меглена Кунева не ще да излезе от вица - тя работи цар. Не може да живее като обикновен човек, винаги трябва да е в лукс кресло и под европейски балдахини. Е, изпадна за малко от влака, дето вози, та се озова в образованието, натвори там куп поразии и направи всичко да спести на Еврокомисията едни милиони, които иначе трябва да дойдат при българските учени. Не й е за пръв път. Че как Юнкер няма да обгрижи и сега мадам "Йес", която толкоз добрини стори на управниците на ЕС! Кеф им да пратят на скрап реакторите на "Козлодуй", та България да не се репчи с милиарди от износ на ток - Йес! Кеф им да ни турят на трупчета като втора категория "бенефициенти" - Йес! Кеф им да забранят на рибарите ни да ловят моруни в Дунава и да продават чер хайвер - Йес! Откъдето и да погледнеш - успешен бранител на еврономенклатурата и на интересите на богатите страни, на които не бива да им мътим конкуренцията. Работи безотказно с безплатен абонамент за властта - дали около върховете на БКП по време на соца, дали при царя, при тройна коалиция, при ГЕРБ или в личната си партия.

При такъв богат опит как да не я настанят  господата от ЕС в една комисийка, която щяла да контролира... европейските партии и техните фондации! Само добрини са видели от нея, що да не си затворят очите за баш конфликта на интереси - нали никой не я е освобождавал не просто от членство, а от тарторството й в партията ДБГ. Ама, недопускали това правилата на ЕС? Глупости, не го допускат за мене и за вас, дето сме на втора скорост с тенденция тия от първата писта да ни набутат в трета скорост. Уелкам на западните соросоидни фондации, които вършеят из България. Кунева ще ги контролира. Йес!

Велиана Христова

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.