Валери Симеонов: Назначението на Козарева в Агенцията по вписвания е на "Атака" и през "задния вход"

https://svobodnoslovo.eu/politika/valeri-simeonov-naznachenieto-na-kozareva-v-agenciyata-po-vpisvaniya-e-na-ataka-i-prez-zadniya-vhod/21924 SvobodnoSlovo.eu
Валери Симеонов: Назначението на Козарева в Агенцията по вписвания е на "Атака" и през "задния вход"

За назначението на Габриела Козарева за директор на Агенцията по вписвания е отговорна единствено партия "Атака", това руши доверието в управляващата коалиция. Това заявиха в позиция от НФСБ по повод назначението на новия директор на Агенцията по вписвания Габриела Козарева.

Ръководството на партията на Валери Симеонов изтъква, че кандидатурата на Козарева не е обсъждана на Политически съвет на управляващата коалиция ГEPБ и "Обединени патриоти".

"Тази кандидатура не е обсъждана и предлагана и на Коалиционния съвет на "Обединени патриоти" - НФСБ, ВМРО и "Атака", както изисква подписаното коалиционно споразумение. За това назначение е отговорна единствено партия "Атака", посочват от НФСБ.

"Политическа партия НФСБ категорично възразява срещу лансиране на кадри "през задния вход" и то от името на коалиция "Обединени патриоти". Считаме подобно поведение за недопустимо, защото руши доверието в управляващата коалиция и не е полезно за държавата, пише още в позицията на партията.

Резултат с изображение за Агенцията по вписвания

http://epicenter.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.