ВЪРВИМ КЪМ ТОТАЛНО ОПРАВЯНЕ....

https://svobodnoslovo.eu/politika/varvim-kam-totalno-opravyane/1290 SvobodnoSlovo.eu
ВЪРВИМ КЪМ ТОТАЛНО ОПРАВЯНЕ....

Без изненада и с голяма доза злорадство приемам новината, че Борисов смята да прати Плевналиев и Сюлейман Паси да водят преговори за ново правителство. Както се казва, да бъдем оптимисти, нещата винаги могат да станат и по-зле. И стават, разбира се.

Тръпнем в очакване как Плевналиев и Паси ще ни договарят правителството, но ми бледнее фантазията каква химера и монстърска структура на правителство ще се получи. При тези дъно няма и няма и да има. Не искам да съм лош пророк, но ако тези двамата преговарят с партиите за правителство, и правителството на Борисов и правителството на Петков ще ни се видят китки в сравнение с това, което тези ще договорят.

Незнайно защо винаги си избираме тези, които за нищо не стават. След това примиренчески търпим те да определят бъдещето ни и бъдещето на Родината ни. Търпим простотиите на Борисов, търпим простотиите на Петков, търпим простотиите на кого ли не. И чакаме....кого, не е ясно? Може би някой на бял кон да ни спасява от нас самите.....

А иначе - представете си гледката : Плевналиев и Паси на една маса с Борисов и Петков и Пеевски договарят новото правителство....представихте ли си го!?!

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.