Васил Василев: Борисов продаде тираджиите

https://svobodnoslovo.eu/politika/vasil-vasilev-borisov-prodade-tiradzhiite/22488 SvobodnoSlovo.eu
Васил Василев: Борисов продаде тираджиите

Правителството лъже, че се борило срещу директивата Макрон. Приели са я, дума по дума, без да гъкнат, без да дишат дори. Надяват се, че докато влезе в сила, шофьорите ще бъдат засмукани от големите германски и френски транспортни фирми и няма да протестират много. Транспортните фирми ще се продадат на новите работодатели на шофьорите и хармонията Борисов - Макрон ще се възцари по магистралите.

Още стотина хиляди млади, жизнени, работоспособни българи - шофьори ще се заселят из Европа. Ще приберат после семействата си и ето - България ще намалее още с половин милион.

Какво ще стане обаче, ако стотина-двеста опърничави шофьори блокират магистралите ни и не пускат камиони от страните, подкрепили плана Макрон. Вие не ни пускате да работим у вас, и ние няма да пускаме да минавате през нас.

Така ще е честно, нали ?

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.