„Възраждане“ направиха много добър и умен ход с Петър Волгин!

https://svobodnoslovo.eu/politika/vazrazhdane-napraviha-mnogo-dobar-i-umen-hod-s-petar-volgin/131822 SvobodnoSlovo.eu
„Възраждане“ направиха много добър и умен ход с Петър Волгин!

„Възраждане“ направиха много добър и умен ход с Петър Волгин! Поздравления за Костадин! Виждам, че веднага троловете се включиха да нападат Петър колкото се може повече, тъй като е разпознаваем и удобен за мишена. Надпреварват се да създават колажи с нискоинтелигентни подмятания, с дебилни подигравателни фрази и лозунги за подриване на авторитета, т.нар. „мемета“ и т.н.

Това е типичният стил особено на самозабравилата се общност на неолибералния жълтопаветен слугинаж на една затихваща, но все още силно хапеща империя. В отговор на старанията им ще припомня думите на един известен испански писател и сценарист: „Завистта е религията на посредствените. Тя им носи утеха, откликва на тревогите, които ги гризат отвътре и в крайна сметка разлага душата им.... Нещастници, които минават през живота без да оставят друга следа освен мизерните си намерения да омаловажават останалите и да отхвърлят, по възможност даже да унищожават тези, които със самото си съществуване и качества ясно изобличават тяхното тесногръдие, скудоумие и страхливост. Блажен е онзи, по когото лаят идиотите, защото неговата душа никога не ще им принадлежи.“ Чудесно описание на феномена на завистта и отхвърлянето.

Познавам Петър от двайсет години. Напоследък ударите срещу него от „евродемократичните“ копои, цензори и доносници се изостриха до краен предел. Буквално той е единственият журналист в национален ефир, който устояваше на този безобразен натиск за КОРЕКЦИЯ НА МИСЛЕНЕТО! Това е технология – владееш големите канали, които са машини за наливане на възгледи, а умните, будни, мислещи и смели хора затриваш в периферията и незначението. Икономическият ГУЛАГ на новата мека империя е, че всеки еднакво-правилно-мислещ (като тухла в стената на позора) се възнаграждава с позиции, пари и почести, а всеки бунтовник, който иска да променя системата се наказва с омаскаряване, колективни подигравки и изтласкване за „умиране от глад“ в беззначителни пространства. Така медиите се превърнаха в отъпяващи населението пропагандни канали на някакъв фалш и не могат да бъдат обитавани от интелигентни хора.

Достойните хора са заменени с хора, способни да изопачават или покриват истината, или с откровени глупаци. Понеже познавам Петър добре, за разлика от неговите наплювачи, мога да ви уверя, че той е много голям инат в добрия смисъл на тази дума. Колкото повече враговете го удрят, толкова повече отстоява, втвърдява се, реагира с борба. Петър е изключително честен и почтен човек. Мога да ви уверя в това с ръка на сърцето си. Въпреки че в предаванията си през годините винаги изповядва свободата за съпротива срещу властта (и йерархиите) до някаква степен на вкусен анархизъм, всъщност винаги е ставало дума единствено за това да провокира слушателите към критично мислене.

В живота Петър е много дисциплиниран, той е човек на строгия план, няма безпорядък при него, предвидим е. Но най-хубавото е, че не е предател, в който и да е смисъл на тази дума, той не се върти, не се усуква, не може да лъже, не е измамник. Просто Петър Волгин е идеалист. Той е опозиция, а не лакей! Затова считам, че платформата на партия „Възраждане“ ще му даде възможност да насочи своята енергия заедно с усилията на други умни хора към един просветен евроскептицизъм, тоест за реформиране на напълно оглупелия напоследък ЕС, респективно за спасяването на Европа от самоубийствените й безразсъдни движения. Сигурна съм, че Волгин ще работи превъзходно в европейския парламент, няма да се скрие в удобна дупка, няма да мързелува, няма да потъне в нищоправенето на брюкселския търбух, както сме виждали да се случва с много други депутати, които преживяват на мекичко и нахраненичко своята добре платена европейска ваканция. За любителите на по-личната информация ще допълня, че Петър Волгин говори отлично английски, италиански и руски, и малко по-слабо френски език.

Семейството му е най-голямото богатство – прекрасна, грижовна, мила съпруга и две много красиви, като изкочили от списание, дечица. Обединената посредственост ще говори, ще плюе, ще го освирква, ще го обезценява, но истината е, че Волгин е свестен и умен човек, който си струва да бъде подкрепен. Защото ми писна в България да се изгражда елит от проститутки, наркомани, предатели, измамници, хора, закопчани с дела за кражби, слуги, агенти, връзкари, партийни лизачи и откровени илитерати. Затова държавата ни е във вечна катастрофа. Заради липсата на почтеност.

И последното, което също искам да кажа, понеже забравих да го спомена по-горе. Петър Волгин не е интригант, той не обича да мрази, той не злослови, винаги се отнася с добро чувство към хората, изважда на преден план добрите им черти, а не недостатъците. Той просто е толерантен човек, над дребностите, което е изключително важно качество, когато работиш в екипи. Характерът му е такъв, не е женски, не е интригантски, не е подъл.

Петър Волгин, драги мои приятели, не е подлец! И никога няма да бъде. В това мога да се закълна. И аз го подкрепям с цялото си приятелство. И му желая успех!

Калина Андролова

15 Коментара

Елена Гунчева

преди 1 месец

Извади голямата баданарка. Още преди две години с Искрето си хортуват в полза на партията.

Коментирай

tariliom

преди 1 месец

Бабо Гуне, тук става въпрос гаче ли за Волгин, ама ти си явно обсебена от Копейкин и Възраждането му. Иначе аз Волгин не го познавам, ного харесвам като журналист.

Коментирай

Аква

преди 1 месец

Подкрепяме Волгин и ще гласуваме за него. Ако някой може да взриви фалшивата политика на ес - това е нашият журналист. Дано има и други като него. Да се измете фашистката еврочиновническа сган. Време е Орбан да поеме управлението на Ес.

Коментирай

Аква

преди 1 месец

Подкрепяме Волгин и ще гласуваме за него. Ако някой може да взриви фалшивата политика на ес - това е нашият журналист. Дано има и други като него. Да се измете фашистката еврочиновническа сган. Време е Орбан да поеме управлението на Ес.

Коментирай

ГУРУ

преди 1 месец

Поздравления за коментара! 🌹

Коментирай

ГУРУ

преди 1 месец

Така е Гуне, веднъж сложиш ли си цена - цял живот си на тезгяха како, като проститутките 🤭Колкото и да злобееш, каквото сама си направи, друг не успя да ти го направи! Птичката само веднъж каца на рамото... сега си при оня божанката и дренката, ама Божков ще ви вземе, за него лоша стока няма 🤣🤣🤣

Коментирай

Капитан Петко

преди 1 месец

И аз да кажа. Ще гласувам!! Да за Волгин с радост!!!

Коментирай

Капитан Петко

преди 1 месец

И аз да кажа. Ще гласувам!! Да за Волгин с радост!!!

Коментирай

Vito

преди 1 месец

Много добър избор на Възраждане. Волгин е журналист от високо ниво.

Коментирай

Мишо

преди 1 месец

Не съм фен на Израждане, нито на Рубльов, но му признавам перфектния ход с Волгин! Накара ме да гласувам на Евроизборите за Волгин. Можело значи!

Коментирай

Варна

преди 1 месец

Малка светлинка в мрака ..Волгин е точният човек!С либерастията и евроцензурата може да се бори само професионалист.Дано се намерят повече честни и критични хора.Писна ни от мерзавци и политкоректни медии

Коментирай

Реалист

преди 1 месец

По-важно какъв е ходът на Волгин, госпожа!

Коментирай

К. Денчев

преди 1 месец

Калинке, Петър да не е покойник, че си написала толкова много и то само хубави неща за него?? Ти го направи светец и сега ще трябва да го изпишем на икона!! Той като работи 30 години в Националното радио и му се чуваше гласът, какво толкова се промени в България към по-добро?? Ами нищо и половина. Хайде малко по-сериозно и отговорно!!

Коментирай

Посетител

преди 1 месец

Желая успех на Петър Волгин! Единственото за което съжалявам е че вече нямам причина да слушам Хоризонт. Всички останали в радиото са както ги описва Андролова... Сега жълтопаветният умнокрасивитет може да бъде спокоен - БНР Хоризонт вече е правоверна медия, изповядваща и прокламираща единний светъл евроатлантизъм!

Коментирай

Боги

преди 1 месец

Имам честта лично да познавам Петьо Волгин. Той е изключителен човек и личност. Андролова не само не е преувеличила, но дори е скъсила добрите думи, които могат да си изрекат за Волгин. С доброто си образование и широка обща култура, които той притежава, малко политически яркооцветени евродепутати биха могли да се похвалят. Неговото вродено любопитство го кара да проучва проблемите в детайли и да стига до тяхната същност, а не да му служи за дребни махленски клюки, както правят обикновените мисирки, плъпнали из медиите. Наистина, единственото достойно място за него, е в листата на Възраждане. На добър час, Петьо! Имаш моя глас!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.