"Възраждане": Заради натиска от нас кабинетът говори за отпадане на зеления сертификат

https://svobodnoslovo.eu/politika/vazrazhdane-zaradi-natiska-ot-nas-kabinetat-govori-za-otpadane-na-zeleniya-sertifikat/5012 SvobodnoSlovo.eu
"Възраждане": Заради натиска от нас кабинетът говори за отпадане на зеления сертификат

Днес имаме победа на нормалността. Това, за което ние от Възраждане се борим вече две години и за което не веднъж бяхме критикувани, е факт. Правителството решава да отмени поетапно дискриминационните мерки, наложени поради Ковид 19.

С това правителството показва, че може да работи само по един начин, чрез натиск, обявиха от “Възраждане” в своя позиция.

Протест на 23 февруари ще има. Ние постигнахме целта си и правителството, в резултат на организирания от нас обществен натиск, заговори за отпадане на сертификата.

Приветстваме решението на правителството, но сроковете са незадоволителни, запазването на маските и тестването на учениците е неприемливо.

След като мерките отпадат, какво става с бюджета? Искаме незабавно преразглеждане на бюджета в частта му, която засяга ковид мерките.

Изключително важно е бюджетът на държавата да бъде разпределен ефективно, за да се намали дефицита.

Затова на 23 февруари в 11:00 ч. пред Министерски съвет ще проведем протест. Приканваме всички граждани да се присъединят в подкрепа  и защита на  здравия разум  и нормалността.

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.