ВЕЧЕН ПОЗОР ЗА ИБРИКЧИИТЕ РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВО

https://svobodnoslovo.eu/politika/vechen-pozor-za-ibrikchiite-radev-i-pravitelstvo/54111 SvobodnoSlovo.eu
ВЕЧЕН ПОЗОР ЗА ИБРИКЧИИТЕ РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВО

Може да бъде изображение с на открито и текстово съобщение

Ибрикчийството на българските политици и в частност Радев, достигна такива гнусни низини, че с погнуса коментирам поредното национално предателство. Букурещката деветка, в която е България, призовала за ПОВЕЧЕ ВОЙСКИ НА САЩ на "ИЗТОЧНИЯТ ФЛАНГ НА НАТО"!!! Повече американци им трябвали тук на евроатлантиците. За да ни пазели от Русия.

От историята трябва да се помни Народния съд! Как всички тези гнусни политици, въвлекли държавата ни във Втората Световна Война и то на страната на нацистите, са били осъдени. Срамното петно от онази позорна коалиция все още тегне над България. Сега отново ще повтаряме тази историческа грешка и ще подкрепяме такива. Пак избрахме погрешната страна в предстоящата война. Но този път не знам дали някой ще ни пожали, защото ние показахме истинската си същност като народ - неблагодарници и измекяри. Пратихме на Украйна, на нац.батальоните на Азов оръжията, които Русия /тогава СССР/, ни беше дала като на братска държава да се защитаваме. Всеки българин трябва да се срамува от подобен гнусен акт.

Американците, където са стъпили, само пепел и кръв оставят след тях. Сега ние, по-скоро продажните ни политици, ги канят да дойдат на българска земя. О, те ще дойдат. Ще дойдат с бомбите си, ракетите си, ядреното си оръжие, наглостта и кръвожадността си. И няма да ни пожалят, защото те нямат съюзници, а всички са им врагове и стока.

Цялата отговорност за това гнусно действие лежи върху Радев! Защото на практика той управлява вече една година. Защо той не се е противопоставил? Защо министрите му не са казали, че не искат американски войски в България?

Разбирате ли, българи, че докато ние помежду си се раздираме в политически противоречия и спорове коя лека жена е била бита преди пет години и била ли е бита, политиците са ни продали като евтини говеда на пазара на САЩ!?! Разбирате ли в какво са ни въвлекли?

Утре американски войници ще бъдат по българските улици. И ще правят каквото си поискат, защото няма да има кой да ни защити! Знаете ли какво се случва навсякъде, където са стъпили? Няма да ни пожалят, колкото и ниско да се стелим пред тях. Ибрикчийството отвращава всички. А няма други толкова гнусни и отдадени в делото си ибрикчии като българските политици и ПРЕДАТЕЛЯТ РУМЕН РАДЕВ!

Срам и вечен позор за предателите!

Българи, няма да има кой да ни защити освен нас самите. Утре няма да решите нищо. Изборите отдвана са решени от тези, които вече са тук с войските си. Нима допускате, че ще оставят ние да си избираме депутати и правителство? Толкова ли сте глупави!?!

Изборът още днес е - ставаме или умираме. Избирайте.

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

Зайо Байо

преди 1 година

Най-"обичам" хора, дет критикуват, ама решение не предлагат! Гунчева, ти за кого ще гласуваш...... или само си говориш?

Коментирай

Зайо Байо

преди 1 година

Най-"обичам" хора, дет критикуват, ама решение не предлагат! Гунчева, ти за кого ще гласуваш...... или само си говориш?

Коментирай

12345

преди 1 година

Мунчо е по-долен боклук и от тиквата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.