Великата ограда пак падна! Граждани зоват В.Симеонов да подаде оставка!

https://svobodnoslovo.eu/politika/velikata-ograda-pak-padna-grazhdani-zovat-vsimeonov-da-podade-ostavka/22977 SvobodnoSlovo.eu
Великата ограда пак падна! Граждани зоват В.Симеонов да подаде оставка!

Защитното съоръжение по границата ни с Турция е пострадало тежко от дъждовете в района на гранично село в община Свиленград.

За това сигнализираха наши читатели, които ни изпратиха и снимки. Заради проливните валежи нивото на една от рекичките тук се е повишило и водата е отнесла няколко от металните ограждения, издигнати с цел да се пресече незаконното прехвърляне на мигранти на българска територия. Нашите читатели негодуват от некачественото строителство за стотици милиони, което ясно се вижда от изпратените ни снимки. Крайно време е прокуратурата да изправи на съд виновните . Гражданите призовават Валери Симеонов незабавно да подаде оставка, тъй като сега ще плащаме десетки милиони за възстановяване на некачестеното строителство.

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.