Верноподаници на Борисов защитават с пяна на уста опорките му

https://svobodnoslovo.eu/politika/vernopodanici-na-borisov-zashtitavat-s-pyana-na-usta-oporkite-mu/9620 SvobodnoSlovo.eu
Верноподаници на Борисов защитават с пяна на уста опорките му

Двама от най-верните подчинени на Борисов - Тома Биков и Маноил Манев в две телевизии защитаваха тази сутрин разпалено и с пяна на устата опорките на ГЕРБ и техния вожд за подслушванията и смяната на ръководства на службите.

Вижте какво каза Биков пред Нова телевизия:

"Аз съм сигурен, че до изборите нищо няма да се разкрие, а след изборите никой няма да си спомня за този скандал.

Редът, по който се случва подслушването със СРС-та, е много тежък. Първо трябва да има доказателства, че се води разследване. Че човекът, който бива подслушван, е заподозрян в тежко престъпление", съобщи бившият депутат от ГЕРБ.

Бойко Рашков и Стефан Янев трябва да излязат с доказателства за твърденията си срещу службите за подслушванията. Защото другите Хаджигенов и Атанасов са конспиративни типажи... "гласовете ви чуваме" е малко положението там."

По повод уволнението на шефа на ДАНС той заяви, че единственият мотив, който е чул е за "уронване на престижа".

"Настоящото правителство е предизборен щаб на президента", завърши Тома Биков.

Маноил Манев от ГЕРБ реши да опровергае обвиненията за подслушванията в студиото на БНТ:

.

"Службите се използват от политици за създаване недоверие, интриги и печелене не ефирно време, но през последните 20 години бяха изградени законови и други контролни системи, за да не се използват службите в такъв порядък. На някои политици като им свършат идеите, казват - "нас ни послушват.

Службите послушват само със законоуредените правила. Пуска се искане към българския съд да разреши такова мероприятие да бъде приложено за даден проект за конкретен срок и ако материалите нямат отношение към разследването, се унищожават. За да натисне копчето операторът, трябва да има всички документи".

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.