Видни гербоиди тези дни ковидясаха. Онуй най-много ни зарадва, да си признаем честно

https://svobodnoslovo.eu/politika/vidni-gerboidi-tezi-dni-kovidyasaha-onuy-nay-mnogo-ni-zaradva-da-si-priznaem-chestno/13095 SvobodnoSlovo.eu
Видни гербоиди тези дни ковидясаха. Онуй най-много ни зарадва, да си признаем честно

Видни гербоиди тези дни ковидясаха. Онуй най-много ни зарадва, да си признаем честно. Ето, и кмета на Пловдив Зико и той заразен. Явно ковидясването напада и гербоидите. И тук, понеже те са върли защитници на мерките, започвам да се питам /понеже не съм умна кат ген. Годжи и прочие пророци на ковидясването от последния ден/: те спазвали ли са мерките!?!? Ако са ги спазвали - защо са заразени, ерго, маските са парцали, които не пазят от нищо и мерките са напълно безсмислени. Ако не са ги спазвали - какъв пример дават и защо ние трябва да носим парцали, а те да се развяват както си искат и да сеят зарази!?! Ааааа!? Защо пък ние да ги спазваме?

На мен пък ми е интересно при този фатален, смъртоносен, пандемичен и опасен вирус, как така толкова политици го хванаха и един не се гътна!?? Или якото мрене се пада на обикновените граждани, които отказват да ги приемат в болниците и ги разкарват като мечки на синджир по болничните заведения и се молят някъде да се намери милостив лекар да ги приеме за лечение?

Вирусът вече стана и политически. Удобен или неудобен. Но пък ако ни помогне да се отървем от някоя и друга известна мутра, съм склонна дори и парцал да понося /естествено, по новата мода увесен като памперс под брадичката, все пак няма да се удушавам..../.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.