Вижте му партията и електоратът и преценете кои допуснахме да ни управляват! Не ви ли е срам от себе си, че го допуснахме?

https://svobodnoslovo.eu/politika/vizhte-mu-partiyata-i-elektoratat-i-precenete-koi-dopusnahme-da-ni-upravlyavat-ne-vi-li-e-sram-ot-sebe-si-che-go-dopusnahme/18361 SvobodnoSlovo.eu
Вижте му партията и електоратът и преценете кои допуснахме да ни управляват! Не ви ли е срам от себе си, че го допуснахме?

Тази вечер Борисов сполетя структурите на ГЕРБ в Шумен. Както се вижда, подходящ матриял за партията. Естествено, Главната Мутра отново цепи мрака: "От нас има полза само ако сме добри. Ние нямаме амбиция да ставаме 100 годишна партия и да причиняваме няколко национални катастрофи." И си вярва!

Да добавя, че от тях полза не само че няма, ами са тотал щета. А всички беди, които комунистите са нанесли за 100 години на България, Главната Мутра успява да ги направи само за седмица. Който си го може, си го може. Вижте му партията и електоратът и преценете кои допуснахме да ни управляват! Не ви ли е срам от себе си, че го допуснахме?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.