ВМЕСТО ЗАТВОР ИСКАТ ОСТАВКИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/vmesto-zatvor-iskat-ostavki/5404 SvobodnoSlovo.eu
ВМЕСТО ЗАТВОР ИСКАТ ОСТАВКИ

Помните ли колко много се радвахте, когато Цветанов подаде оставка? Мислехте наивно, че ще има и отговорност. Няма! Няма и да има! В България можеш на воля да си крадеш от държавата и народа и когато станеш съвсем нагъл и арогантен в кражбите, единственото наказание е да те накарат да подадеш оставка.

Избирателите на ПП ПП очакваха справедливост и промяна. Всъщност няма да получат нищо от това. Цацаров е накаран да си подаде оставката, но, бъдете сигурни, няма да има никакви други последици за него. Няма дори моралният акт да го изхвърлят те, за да може да има поне някакво морално удовлетворение. Не, той си тръгва сам, макар и под натиск. И цацаровото - цацару! Това е!

Всъщност това е замитането на корупцията. Когато с оставката приключва всичко. Днес бяха гръмки думи как са се отървали от Цацаров. Всъщност той се подигра на всички. И разследване или няма да има, или няма да докаже нищо. Промяна! За да направиш промяна, се искат две неща: политическа воля и професионален капацитет. В ПП ПП не забелязвам нито едното!

А Вие се радвайте на оставките!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.