Волен Сидеров: Киро се оказа по-мъж от Костадин

https://svobodnoslovo.eu/politika/volen-siderov-kiro-se-okaza-po-mazh-ot-kostadin/4958 SvobodnoSlovo.eu
Волен Сидеров: Киро се оказа по-мъж от Костадин

Волен Сидеров

Киро се оказа по-мъж от Костадин

За съжаление съм принуден да призная, че Кирил Петков се държа много повече като мъж от Костадин Костадинов на 23 февруари по време на митинга- протест неясно срещу какво. Неясно, защото сертификатът пада на 20 март и основанието на Костадин за митинги умира. А трябва да напомня за себе си – не е лесна тази игра.

На миналия протест, който Костадин организира, той самият се скри в къщи и оттам пожела смелост на мръзнещите на площада.

През последните седмици, след като няколко пъти Костадинов повика премиера да дойде пред протестиращите и да прояви мъжество и смелост, премиерът Петков дойде.

Аз съм правил десетки протести срещу няколко подред правителства. Няма случай някой от премиерите да дойде и да застане срещу пълния площад с протестиращи. Не го направи 130 килограмовият селски тарикат Боко, който се криеше като мишок, когато протестираха срещу него.

Киро, с когото аз не съм съгласен за много политики и когото критикувам с основание, на 23 февруари се прояви като мъж. Излезе и застана срещу няколкостотин, нека са хиляди и не се уплаши. До него стоеше организаторът на митинга Костадинов. Който трябваше, беше длъжен в този момент да даде знак на викащите, псуващите и плюещите срещу първия министър – председател на България, който се е осмелил да застане срещу множество, което вика „Оставка!“ насреща му. Костадинов беше длъжен да каже: “Спрете!, нека да чуем премиера, а после ако искате го освирквайте!“ Той не каза това, а стоеше отстрани пасивен и показа, че не е лидер. И че Киро е по-мъж от него.

Знам, че много папагали ще писнат срещу мен след този текст, но това е истината!

Волен Сидеров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.