ВОЙНА И КРИЗА, А ИМАМЕ САМО КИРО!

https://svobodnoslovo.eu/politika/voyna-i-kriza-a-imame-samo-kiro/4471 SvobodnoSlovo.eu
ВОЙНА И КРИЗА, А ИМАМЕ САМО КИРО!

И в България вече дадохме първите жертви на войната между Русия и Украйна. Вярно, на опашки за олио, но все пак жертви! Като си помисля, че все пак, колкото и да е неприятно, може да се мине без олио, не искам да си представям, ако свърши брашното и захарта. Не дай, Боже, бензина и дизела!

Интересно е, че КП/ПК, който много обича да анализира, наложи санкциите "алангро" /каквото и да означава тази думичка, ние - простите българи, харвардски не знаем/, не направи анализ какво внасяме от Русия и Украйна, каква необходимост имаме, какви резерви и какво ще правим при недостиг. Важното е да е удобен на Козяк, българите кучета ги яли!

Гледам вчера Кирил Петков, понастоящем управляващ държавата, как се разнася като народна песен из Версай с чаша алкохол в ръка, изсулен както винаги. Крачейки до фон дер Лай/н/ен. Лика прилика. Борисов, че ни излагаше - излагаше ни, но поне не се е вял като селски пияница с чаша в ръка на европейски събития. Срам и резил! А и страх - представете си криза и война, а нас ни управлява Кирето!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.