ВОЙНАТА ЧУКА НА ВРАТАТА. НА ВРАТАТА НА ЕВРОПА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/voynata-chuka-na-vratata-na-vratata-na-evropa/4076 SvobodnoSlovo.eu
ВОЙНАТА ЧУКА НА ВРАТАТА. НА ВРАТАТА НА ЕВРОПА!

ТЕ РАЗСЛЕДВАТ АСЕН ВАСИЛЕВ... И ЩЕ РАЗПИТВАТ БОЖКОВ ЗА БОЙКО. И се снимат с Урсула Ван Дер Едикояси! И гонят дипломати (по десет накуп) И се канят да обявят за "персона нон грата" един посланик. И се усмихват, усмихват... А вой'ната чука на вратата. На вратата на Европа! ТЕ ? Маршируват в центъра на София, в подкрепа на едната страна във вой'ната. И ГОРЯТ ПУБЛИЧНО знамената на другата страна. И се канят да обявят посланика на едната от две воюващи страни за ПЕРСОНА НОН ГРАТА у нас. И това, ако не е заявка за вой'на - здраве му кажи!

Няма нужда да пращаме орУжие на У'крайна (без това нямаме) Айде, нема нужда! Поведението на Премиер-министри, президенти, и прочие - е предостатъчно!

А красавецът от снимката повтаря като папагал, че Зеле'нски най-после бил разбрал - с Украйна сме! 😃😁В тази свещена вой'на ние сме с У'край,на. Демек - оня най-после е разбрал, че сме с него! И няма да ни закача. Ако някой друг ни закача - няяяма страшно - нашите съюзници ни пазят! Източният фланг е подсилен.

И ОЩЕ КАК! Освен хамериканската рота "Страйкър (ли беше) - тия дни пристига и италианска, и испанска (мисля) По една рота. От ТРИ ДЪРЖАВИ пристигат военни подразделения у нас (БТВ новините)

А красивия се усмихва... И става все по-красив, ако забелязвате! 😃 И все по-нагъл. И все по-брутален (в глупостта си) И все по-открит, в действията, и политиката си. Нормално! Той и баща му, дя'вола - действа вече открито, и не крие делата си! Нормално е да действат открито и децата му.

И все повече се укрепва ИЗТОЧНИЯ ФЛАНГ на НА'ТО.

(източния фланг сме ние - ако не знаете)

Защото ние сме точно това - ИЗТОЧНИЯТ ФЛАНГ НА НА'ТО! Тъй каза шефа на Пентагона, на брифинга оня ден - ние сме тук, за да укрепим НАШИЯ източен фланг!

Да не си мислите, че сте в България, алоо! Объркали сте се! Вие просто сте НА ТЕРИТОРИЯТА НА ИЗТОЧНИЯ ФЛАНГ! На НА'ТО. Тъй да знаете. Да сте наясно!

А Президента пък постоянно говори за охрана на въздушното пространство... Той, щото летец - въздушното пространство все му в главата.

Виж, Ер'доган например - заяви на срещата на върха, в НА'ТО:

"Турските власти няма да се присъединят към санкциите срещу Р'усия - аз няма да позволя народът ми да мръзне! Освен това, сега строим атомната електроцентрала "А'ккую" заедно с Р'усия. Не можем да загърбим всичко това."

Това каза президентът Реджеп Ердоган пред турски журналисти на борда на самолета, с който се връщаше от срещата на върха на НАТО. Тоест - това е човек, който МИСЛИ за народа си, и който не се лови на кукичката на кукловодите. В такива случаи се казва:

- Ашколсун, ефенди! Машалла!

Така мисля... Че това се казва.

А умнокрасивите се усмихват. Козируват! И... "Пеем в един глас! Говорим в един глас. И пеем в един хор!" С нашите съюзници от НА'ТО. Между другото това "В ЕДИН ГЛАС" красивия непрекъснато го повтаря! Явно, здраво са му го набили в главата. Съюзниците от НА'ТО.

И България (пардон - ИЗТОЧНИЯТ ФЛАНГ!) - е на път да се превърне в У'край'на :( И вой'ната чука на вратата на Европа (и на източния фланг!) И красивите се усмихват... Какво друго да правят? Красивите... Които ПОВИКАХА войната - се усмихват. И се снимат. С Урсула Едикояси.

А ние? Ние просто си чакаме съдбата. Какво друго да правим? Каквато-такава.

-------------------------------------------------------------------------

А БТВ разследват Асен Василев. По-точно информират КАК ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО срещу него. Ей, майката му .... (разплакаха) на тоя Асен Василев! Ще го разследват до девето коляно! Пада му се! Да не е станал министър на финансите в България. България ли казах?

Пардон! Министър на финансите на ИЗТОЧНИЯ ФЛАНГ!

Гълъбина

P.S.

А ГОСТИТЕ ОТ У'КРАЙ'НА вече призовават за насилие НАД БЪЛГАРИ - които (според тях) изповядват про-руска политика. И нямат у'краински флагчета на профилните снимки. Източник - в коментар.

Та... Тия дни, ако ме видите с у'краински флаг на снимката - да не се учудвате. За всеки случай! Нищо не ми пречи да го поставя... Айде, сега - кво ще ми стане?

Най-много да ме запука пък... Пу'тин 🤣

Карай... Все от нещо ще се мре! Ама... Пу'тин далеко (засега) А ук'рите - ей ги де са. Из цяла България! Нищо не им пречи да ме посетят 😉 Тъй, че... Да бъдем разумни, все пак! Като Ер'доган. Мъдър народ са това турците, ей! От турските филми го разбирам, всеки ден.

Гълъбина Митева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.