Време е медицината да се намеси

https://svobodnoslovo.eu/politika/vreme-e-medicinata-da-se-namesi/109841 SvobodnoSlovo.eu
Време е медицината да се намеси

Да коментирам проектоправителството на ППДБ е много трудно дори и за мен – преживелия всички политически простотии и идиотщини от ноември 1989 до днес. Не знам дали руското, американското или угандийското посолство им ръга шишовете, но като дете на здравни работници с известни познания в медицината, мога да кажа само, че е време психиатри да се заемат сериозно с мозъчното и душевното състояние на активистите от тази група.

Вероятно е необходимо кротко, с майчинска топлота, специалисти да разговарят с тях, да им предпишат съответните медикаменти под формата на шоколадчета и пастички и да ги поставят под специално, незабележимо наблюдение. Поведението им издава състояние на афект.

Специалистите сочат като една от най-честите причини за подобно състояние конфликт, противоречието между силно желание и възможност, привличане, желание за нещо и невъзможността обективно да бъде задоволен импулсът. За самия човек съществува невъзможността да разбере тази ситуация. Конфликтът може да се изрази и в повишените изисквания, които се налагат на човек в този конкретен момент.

Експертното определение доста точно описва ситуацията, в която се намират кирчовци, кокорчовци и съдружие. Изключително опасен в случая е фактът, че в това състояние съответните лица могат да застрашат сериозно националната сигурност и стабилитета на държавното управление, от които безспорно се нуждае България в този момент. И затова е крайно време медицината да се намеси!

Автор: Петьо Блъсков

trud.bg

2 Коментара

Зелена брада

преди 11 месеца

Блъсков, не е лошо и ти да отидеш да се прегледаш! Ако лекарят ти каже, че нищо ти нява, прати го него на преглед! Да харвардските мошеници са смешници, но идолът ти Буци Банкянски е пародия, просто селски идиот!

Коментирай

moitoi

преди 11 месеца

преди 20 минути „ЛИБЕРАЛИТЕ ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ПРАВОТО НА ВЪНШНА ПОЛИТИКА ОТ СТРАНИТЕ НА ЕС“, каза Орбан. "В следващите месеци ще има най-голямата битка в Брюксел по този въпрос", каза още той. Според Орбан прогресивните сили винаги са следвали имперска политика: оказвали са дипломатически натиск върху нациите да подкрепят миграцията, джендър пропагандата и сексуализирането на децата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.