Всъщност разбирате ли, че ГЕРБ и ДПС имат най-голям интерес от това да се гласува с хартиени бюлетини

https://svobodnoslovo.eu/politika/vsashtnost-razbirate-li-che-gerb-i-dps-imat-nay-golyam-interes-ot-tova-da-se-glasuva-s-hartieni-byuletini/26230 SvobodnoSlovo.eu
Всъщност разбирате ли, че ГЕРБ и ДПС имат най-голям интерес от това да се гласува с хартиени бюлетини

Гледам на кристална топка и виждам, че приетото вчера решение за хартиената бюлетина пряко води до мнозинство на ГЕРБ в следващия парламент. Всъщност разбирате ли, че ГЕРБ и ДПС имат най-голям интерес от това да се гласува с хартиени бюлетини. Защото така се контролира вота и по-лесно се контролират купените гласове, както и корпоративния вот. А, и да не забравя - да направиш невалидни бюлетините на противника /за справка - виж видеото "Тотев прави избори в Столипиново/. С машинния вот това е невъзможно.

Всъщност, ако някой някъде някога не вземе мерки, ГЕРБ на бял кон ще се върнат завинаги във властта. Тоест мафията. Магистрали от сутрин до вечер, къщи за гости, тулупи, мисирки и инфаркти на неудобните. Онуй от сутрин до вечер като Ким Ир Сен по телевизията. А, честито!

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.