ВСЕЛЕНСКА МЕТАФОРА: СИНЧЕТА НА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ПОЛИТИКО-ОЛИГАРХИЧНАТА КОЧИНА УБИХА ЖУРНАЛИСТ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/vselenska-metafora-sincheta-na-sazdatelite-na-politiko-oligarhichnata-kochina-ubiha-zhurnalist/16107 SvobodnoSlovo.eu
ВСЕЛЕНСКА МЕТАФОРА: СИНЧЕТА НА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ПОЛИТИКО-ОЛИГАРХИЧНАТА КОЧИНА УБИХА ЖУРНАЛИСТ!

ЗНАЦИТЕ! ВЗРЕТЕ В ЗНАЦИТЕ, КОИТО ПРАЩА ГОСПОД!

На връх Възкресение Христово убиват „неправилен“ журналист. Милен Цветков.

В джипа – убиец пътуват дрогирани синът на направен бизнесмен от Правилната Власт, дрогиран, и синът на биз-бизето на Бойко Борисов – Лъчо Мозъка, депутат от ГЕРБ. Синчето избягва при катастрофата.

Вселенска метафора: синчетата на Хунтата убиха журналист.

Днес вече родителите – от бизнес-политическата баница на Властта започнаха да се „отричат“ от отрочетата – майката вика – аз не съм дала ключовете, бащата Лъчо Мозъка от девет кладенци вода носи, че синът му бил от първия брак и не общувал с него, даже и не се виждал с него.

Господ винаги дава знаци във всичко, стига да имаме вътрешно зрение за тях.

А метафората е потресаваща – журналист убит от децата на родителите, създали политическо-олигархичната кочина в България, водена от Бойко Борисов.

Алчни за пари и за власт изтърваха децата си, докато превръщаха държавата в клоака. И сега децата им – плод на бездуховността им – убиват. Нас.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.