"Вземете се в ръце, момчета!" Рискувате да станете герои на вицове и насмешки дори и в Руанда

https://svobodnoslovo.eu/politika/vzemete-se-v-race-momcheta-riskuvate-da-stanete-geroi-na-vicove-i-nasmeshki-dori-i-v-ruanda/5073 SvobodnoSlovo.eu
"Вземете се в ръце, момчета!" Рискувате да станете герои на вицове и насмешки дори и в Руанда

Новият редовен кабинет на Петков, който е редовен от 13 декември м. г., трябва да знае, че всяка една власт, която се превърне в герой на вицове, ирония, шеги и закачки, подигравки и стане за посмешище, колкото и време да управлява, винаги си заминава по един недостоен и позорен начин. Справка: вицовете от времената на соца и тъжните смешки, които произвеждаше Главатаря на ГЕРБопитеците, бивш съпартиец на Тато.

Казвам това с горчивина и разочарование. Извън клишето за 100-те дни, които стандартно се отпускат като безлихвен кредит на всяко едно ново правителство и с клишираната препоръка "Вземете се в ръце, момчета!" Рискувате да станете герои на вицове и насмешки дори и в Руанда.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.