ВЗЕМЕТЕ СИ ПУКАНКИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/vzemete-si-pukanki/8587 SvobodnoSlovo.eu
ВЗЕМЕТЕ СИ ПУКАНКИ

Купих си пуканки. Чакам кастинга за министри. Кастингът ще е в телевизия 7/8 и ще се излъчва на живо. Драгите зрители ще имат възможност с СМС-и да определят министрите, а пратилият най-много СМС-и ще получи награда лично от Дългия /може и от Късия/.

Изисквания към кандидатите: да не са работили по специалността си. Ей аз например, прост юрист, винаги съм работила като юрист и не се вписвам в изискванията. Друго си е да си доктор по философия на правото и да продаваш шнорхели. Това издава широта на мирогледа, богата обща култура и хъс към предприемачество. Друго изискване е да си командвал екип - приема се и опит в командорене на мъж и домашна котка. Трето изискване е да са ти ампутирали всякакво чувство за собствено достойнство и самоуважение.

Традицията на краварите да правят циркови номера и да ни натрисат циркаджии, започва да ме вбесява. То видяхме Зеленски докъде го докара. Впрочем ко стана с протежето им Хуйгуайдо във Венецуела? Май там циркът беше изритан. Мъка, драги зрители, голяма мъка, демонкрацията там не можа да победи. Тук обаче гордо шества по цирковата арена, а клоуните са директори на цирка!

Шоуто трябва да продължи.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.