Явор Гечев: БСП има нужда от обновление на ръководството и да спре с канибализма към кадрите си

https://svobodnoslovo.eu/politika/yavor-gechev-bsp-ima-nuzhda-ot-obnovlenie-na-rakovodstvoto-i-da-spre-s-kanibalizma-kam-kadrite-si/383 SvobodnoSlovo.eu
Явор Гечев: БСП има нужда от обновление на ръководството и да спре с канибализма към кадрите си

БСП има нужда от обновление на ръководството и да спре с канибализма към собствените си кадри, коментира земеделският министър и член на НС на БСП Явор Гечев в ексклузивно интервю за сайта ни – socialisti.bg.

Гечев коментира и позицията на изпълнителното бюро на партията, с която се критикува дейността на земеделското министерство по отношение на гроздопроизводителите. „Политиките на БСП в областта на земеделието са писани от мене. Аз изпълнявам тези политики. Специално за политиките към гроздопроизводителите ние се придържаме към тези, които е изпълнявало предното правителство, ние не сме променяли нищо. Но цялата тази декларация не е насочена към този сектор, а е част от политиката на очерняне на служебния кабинет и на социалистите в него.“

Гечев подчерта, че от неговото министерство са се справили със сериозни кризи, като тази с дървата за огрев. Той обясни че са добити 20% повече дърва в сравнение със същия период през миналата година. „Хората започнаха да се презапасяват, потреблението нарастна двойно. Въпреки това с малки изключения в Шуменска област и част от Родопите дърва за огрев са осигурени. Гечев благодари и на българските мебелни фирми, които са спазили джентълменското споразумение и са помогнали за подсигуряването на дървесина за зимата.

социалисти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.