За Дани Митов скандалът с подслушванията бил „ченгеджийска и измамна операция“

https://svobodnoslovo.eu/politika/za-dani-mitov-skandalat-s-podslushvaniyata-bil-chengedzhiyska-i-izmamna-operaciya/9597 SvobodnoSlovo.eu
За Дани Митов скандалът с подслушванията бил „ченгеджийска и измамна операция“

„Ченгеджийска и измамна операция“ – така Дани Митов от ГЕРБ възприема мегаскандала с подслушванията на политици у нас.

„От всичко, което чувам както от г-н Бабикян, така и от всички участници в тази измама, на мен ми прилича на ченгеджийска операция. Мина една седмица и тези, които твърдяха, че е имало подслушване на опозиционни политици, разполагаха с всички инструменти и власт, за да установят дали това е вярно, или не и да извадят доказателства за това. До ден днешен нямаме нито едно парченце доказателство за това, че нещата, които говорят са верни. Някои им бил казал… Кои са им източниците?“, любопитства той.

„Не знам какво е да си външен министър на държава, в която се подслушват опозиционни политици. Не живеем в такава“, отсече Митов.

Удобно отклонявайки въпроса за безбожно дългите отпуски на шефовете на служби, протежето на Борисов продължи с дежурните опорки как служебното правителство работело за Радев и се превърнало в негов предизборен щаб. Било недопустимо. „Не тогава, а сега службите са обезглавени“, притеснява се Дани Митов.

Той отново се опита да пробута „младите и енергични“ гербери. „Виждате и преди няколко дни имахме срещи с млади и енергични хора, които са част от структурите на ГЕРБ“, обясни Митов и уверено, със самочувствие до небето, заяви как пак щели да имат енергията да са първи на изборите.

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.