ЗА ТРИДЕСЕТ СРЕБЪРНИКА....

https://svobodnoslovo.eu/politika/za-trideset-srebarnika/19646 SvobodnoSlovo.eu
ЗА ТРИДЕСЕТ СРЕБЪРНИКА....

Какво ли посещение щеше да бъде на папата, ако Бившият Плевналиев не се беше изходил и той по въпроса. Явно при него нещата са нелечими и налагащи драстични мерки, за да се запази авторитетът на България! Не може бивш президент да се излага като селски кифладжия!

Първо, той в изказването се каза, че папата бил наместник на Бог на земята! Не знам дали Плевналиев е католик, но ако не е, това е богохулство! Бог няма наместници на земята! И да го кажеш в източноправославна държава, е признак на пълно неуважение към мнозинството православни българи.

Според папата, Българската Православна Църква била много крайна. Ако смятат, че да спазваш канона и да се се вслушвам в думите, казани от Бог, а не от политиците, я правят крайна, то аз изцяло и от сърце подкрепям тази позиция на нашата, българска Църква! И Бившия продължи, че папата е тук, за да сближи католическата и източноправославната църква. Е, стана съвсем ясно целта на посещението – България да се откъсне от влиянието и братското отношение към руската православна църква и да прегърне „братската” католическа църква. Която винаги е била схизма за нас. И която прокарва чужди на България интереси, нямащи нищо общо с християнството. Именно под благото око и съдействие на Ватикана, в Европа бяха приети множество мюсюлмани от Африка, в което няма нищо християнство.

Пуснахме Сатаната в дома си!

Плевналиев продължава и че папата бил най-мъдрият лидер на земята. Мъдрост? Да защитаваш разклащането и твърдостта на вярата? Да пускаш чужди вери сред патството си? Да защитаваш содомити???

Само бих казала едно – Юдите винаги се подкрепят. Нечиста е целта на това посещение. И християните го усещат. Вижда се кой го подкрепя – престъпниците, ирландските пастирки, толерастите, защитаващи богоненавистните грехове!

Плевналиев, скрий се вече. Срамен си! Петниш достойнството на България! Личните ти ментални проблеми не трябва да стигат дотам да уронваш авторитета и на президентската институция!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.