ЗАРАЗАТА ДПС

https://svobodnoslovo.eu/politika/zarazata-dps/20317 SvobodnoSlovo.eu
ЗАРАЗАТА ДПС

Цветанов си призна, че са подкрепили предложението на ДПС, за да е оцелее управлението. Факт е новата ТРАПЕЗНА КОАЛИЦИЯ. Почетният отново грубо се намери в българската политика, като подкрепи българоубийственото управление на гербавите.

И да си спомним преди години Доган какво каза на едно събрание в Шумен: "ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява".

ДПС зарази цялата политическа система - не само с корупция, а с компромиси, нагаждачество и предателство. Винаги подкрепят най-бруталните и ненавистни правителства. Безогледни в докопването си до властта. Сега подкрепят и гербавите. Докъде ли стигат договорките? Защото цената на ДПС е много висока! И я плащаме ние!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.