ЗАЩО ПРОСТО НЕ СИ ОБЯВИТЕ ДИКТАТУРА?

https://svobodnoslovo.eu/politika/zashto-prosto-ne-si-obyavite-diktatura/18330 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО ПРОСТО НЕ СИ ОБЯВИТЕ ДИКТАТУРА?

В голям български супермаркет до нас от две седмици виждам огромни портрети на гербав Зико. То не стига, че целият град се напълни, а и по магазините, включително по малките щандове в магазина. Питам аз - ама вие привърженици ли сте му, защо ни го натрапвате този?

Оказва се, че са минали и са им НАРЕДИЛИ да сложат плакатите му и картички със светлийот му лик. Няма не искам, няма недей! Или слагаш, или си събираш багажа!

И най-страшното е, че хората го приемат за нормално. Казват: "Ами те са на власт, страх ни е!". За хляба им ги е страх. А някои ни обясняват, че имаме свобода и демокрация! Трънки!

Недопустимо е! Дори по времето на комунизма нямаше такъв култ към личността и страх от управляващата партия. Защото ГЕРБ не подбират как ще задържат властта. За пред очите на света правят илюзия за демократични избори, а всъщност вече са си решили нещата.

Нима ще допуснем подобна диктатура? Малко самоуважение нямаме ли? А бившият сервитьор Здравко не го ли е срам така да се самопредлага агресивно навсякъде? Срамно, отвратително и гнусно!

Българи, на 27 ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ГЕБ! Да се опитаме поне! Заради децата си! За да не ни налагат да се кичим с тениски с портрети на мутри. И да не ни управляват гнусни крадливи измамници.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.