Защо Симеонов погна хазарта и шума, но си мълчи за турските сериали и новините на турски по БНТ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/zashto-simeonov-pogna-hazarta-i-shuma-no-si-malchi-za-turskite-seriali-i-novinite-na-turski-po-bnt/22633 SvobodnoSlovo.eu
Защо Симеонов погна хазарта и шума, но си мълчи за турските сериали и новините на турски по БНТ?

Вицепремиерът Валери Симеонов погна хазарта и шума, щял да се бори със зависимостите на хората. Припомняме, че такива предизборни обещания не открихме в програмата на Обединени патриоти. Още по- странното е, че чрез тези предложения на Симеонов по никакъв начин не се подобрява живота на обикновените българи.

Интересно обаче е - защо Валери Симеонов и неговите саратници не обелват и думичка за спиране на новините на турски език по БНТ 1, обещание с което печелеха доверието на избирателите си.

Симеонов и дружина чинно си траят и за турските сериали, които се излъчват от години и са поставили в зависимост огромна част от българското население. Зависимост, която е много по-опасна, тъй като променя културните ценности и самосъзнание на цял един народ.

Логично е да се  постави въпросът до къде се простира патриотизмът на Симеонов и дружина? По всичко личи вероятно, че този му патриотизъм по някакви неведоми пътища се насочва натам, където се чува шумът на финикийските знаци!

Вероятно този шум и броенето на пачки привличат патриотизма на Симеонов и дружина и ги поставя в пълна зависимост, която е неустоима и се забелязва чрез благосъстоянието на фирмите им.

В съвременната политология, вероятно тези действия на изпълнителната и законодателната власт щяха да бъдат наречени "политически рекет"! По- интересно е поведението на електората, който се държи като маймуна, която сама реже клона на който е седнала и се радва, че на Вуте му е зле.

На никой обаче не му светна, че Симеонов и дружина атакува сектори, в които са заети предимно млади хора. И в хазарта , и в сферата на шума, заетите са млади и висококвалифицирани млади хора, които с лека ръка вицето изхвърля на улицата, а от там те бързо се ориентират към терминал 2, сиреч напускат завинаги България.

Не се притеснявайте! Чичко им Симеонов и затова е помислил, ще замени нашите младежи с други такива от Виетнам и други екзотични страни, защото те нямат да имат претенции, а и няма да го съдят и осъждат за простотиите, които си позволява. И после не се чудете защо онзи професор казваше, че 80% от народа са дебили?

Резултат с изображение за Валери Симеонов

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.