Защо Валери Симеонов си трае за агент Иван а напада агент Михайлов?

https://svobodnoslovo.eu/politika/zashto-valeri-simeonov-si-trae-za-agent-ivan-a-napada-agent-mihaylov/23138 SvobodnoSlovo.eu
Защо Валери Симеонов си трае за агент Иван а напада агент Михайлов?

Лицето Симеонов, което се изявява и като вицепремиер на България, скочи остро срещу руския патриарх Кирил.Симеонов произнесе куп обиди срещу главата на руската православна църква, наричайки го агент Михайлов второразрядно съветско

ченге.

За твърденията си Симеонов не е предоставил нито се е позовал на официален документ доказващ думите му за руския патриарх.Интересно обаче защо лицето Симеонов си трае и кротко мълчи за агент Иван.Какъв ли разрядът на нашенския агент Иван, който освен, че е коалиционен партньор на Симеонов е и негов колега -вицепремиер.

Вероятно агент Иван не може да покрие изискванията за разряд и си е останал най-обикновен  доносник, какъвто вероятно продължава да бъде и към този момент?

Тези въпроси обаче още повече засилват търсенето на отговори от типа отрепки ли управляват България?

Резултат с изображение за валери симеонов каракачанов

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.