Затворете Павлова и Борисов в тунел „Ечемишка”!

https://svobodnoslovo.eu/politika/zatvorete-pavlova-i-borisov-v-tunel-echemishka/26143 SvobodnoSlovo.eu
Затворете Павлова и Борисов в тунел „Ечемишка”!

Жена загина в тунел „Ечемишка“ на т.нар. магистрала „Хемус“. Жената е мъртва заради паднала лампа върху колата, в която пътувала. Шофьорът е в болница. Чудя се: какво още трябва да се случи, колко души да загинат на тъпото асфалтово недомислие, наричано от Борисов и боготворящата го Лиляна Павлова магистрала?!

Във Фрог нюз през последния месец бяха публикувани 11 материала, които предупреждават, че голяма част от „Хемус” е опасна за движение и застрашава живота на пътуващите по нея. Там се извършва геноцид спрямо българите и чужденците, дръзнали да минат по това трасе, с право наричано от някои „маршрутът на смъртта”.

Никаква реакция. Освен пореден водопат от самохвалство какво са свършили ГЕРБ в управлението. Борисов и Павлова пред „Ечемишка” – това е емблемата на тяхното управление. С размазаната кола и жена за фон.

Тези хора така и не трепнаха от недоволството, че дослукът им с мафията и превзелата ги корупция водят единствено до фатален край.

Наглостта им е заразила и агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), откъдето ни облъчва всекидневно с лъжи и манипулации как всичко е наред. Дори когато им показват зейнали дупки, потрошени мантинели и други пътни ужасии, те повтарят една и съща мантра: Лошото време е виновно.

Пълна лъжа!

Освен „Ечемишка” още един тунел на „Хемус” е в непонятен ремонт. Непонятен, защото жив работник не се вижда на обекта. Някакви кални ламарини препречват пътя и толкоз. Няма нормална маркировка, нито сигнализация. НЯМА! В тунелите е въпрос на късмет да забележиш къде свършва асфалта, къде са пльоснати ограничители по средата, на които липсват жълтите лампички. Маркировката по цялото безумие, „Хемус” е почти незабележима. Сигнализацията и временните пътни указателни, предупредителни и забранителни знаци изпилват с абсурдността си и най-здравите нерви. Безотговорност, некадърност, липса на всякаква организация, злонамереност и незаинтересованост царят на всеки метър.

Пътищата в Източен Тимур и пустинята Гоби в Монголия са по-добри от нашите. Поне има предупреждения какво те очаква.

Пътна полиция също нехае. Ако се ръководеше от мъже, а не от п...и, опасните участъци щяха да бъдат затворени отдавна и да не се пускат, докато държавата не си изпълни задълженията спрямо данъкоплатците. Така постъпват в Германия, Скандинавия и другаде. Защото хората там са важни. Тук важна е властта и възможността да се краде. Нищо друго. Павлова дори не казва с какво новата висока цена на винетките подобри с нещо гробниците по пътищата.

Ще ви кажа, какво ще стане след смъртта на жената в тунел „Ечемишка”. Водачът ще бъде обвиен, че е карал с несъобразена скорост. Ако това не мине, прокуратурата услужливо ще открие някой бачкатор, който не е закрепил лампата правилно. Ще се спомене и лошото време, снегът, влагата...

Борисов и Павлова се готвят за трето участие във властта. Дори си вярват, че им се полага и че няма по-добри от тях. Тръбят навсякъде, че са почтени и отговорни към обществото. Не се връзвайте. И двамата са ортаци с мафиотите от #Кой.

Ако не вярвате изминете десетина километра по „Хемус”. Достатъчно е, за да разберете какво предсталява цялата държава: хаос, мрак и дебнеща смърт.

Димитър Ников

Резултат с изображение за Павлова Борисов

http://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.