Как да вземем от Betano бонус за права колонка

https://svobodnoslovo.eu/sport/kak-da-vzemem-ot-betano-bonus-za-prava-kolonka/117162 SvobodnoSlovo.eu
Как да вземем от Betano бонус за права колонка

Футболните запалянковците оформят много голяма част от контингента, който посещава бетинг сайтовете. Това предполага, че всяка компания в тази сфера трябва да се замисли сериозно как да поощри тяхната активност. В това отношение Betano бонус може да се каже, че постига най-добрите възможни резултати. Брандът има много ясна идея за това, което различните залагащи искат да намерят, когато отворят сайта на оператора. В този случай акцентът ще падне върху така наречения бонус за права колонка или ACCA бонус, който набира популярност. В следващите редове ще погледнем какво представлява и как всеки може да се възползва от него.

Какво е ACCA бонус от Бетано?

На първо място, трябва да уточним, че на английски ACCA е използвания термин за множествен залог тип „права колонка“, който е до болка познат на всеки хазартен състезател по нашите ширини. Идеята е, че компанията поощрява своите клиенти да предприемат повече рискове, комбинирайки по-голям брой мачове в един фиш, за сметка на бонус за всяка допълнителна селекция.

При 10 избрани срещи от печалбата на колонката ви може да се увеличи с 50% от номинално предвидената стойност. Има и определени условия, за да се случи това. Тази оферта важи само за брой голове, краен резултат и Г/Г във футбола, както и за краен изход и брой точки в баскетбола. Отделно, трябва да сте сигурни, че всяка селекция е с коефициент от поне 1.50, за да стане част от играта.

За кои първенства важи и кои клиенти може да се възползват?

Бетано се е погрижил да предостави на своите клиенти достатъчно голям избор от първенства, за да попълнят те своята права колонка. А най-хубавото е, че за да се уверите дали дадено първенство попада в списъка, може да влезете от телефона и да направите своята светкавична справка. В тази бройка влизат срещите от Ла Лига, Шампионска Лига, Висша Лига, българската Първа Лига, Бундеслигата, Серия А, Лига 1 във Франция, Лигата на конференциите и Лига Европа. Разбира се, световните и европейски първенства не са пропуснати, както и международните форуми в Южна Америка. При баскетбола говорим за НБА, Евролигата, както и Шампионската лига. Само трябва да се логнете и да започнете да оформяте своята колонка.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.