Наглият план „X“ на Борислав Б. Михайлов излезе наяве, президент на БФС още 12 години

https://svobodnoslovo.eu/sport/nagliyat-plan-x-na-borislav-b-mihaylov-izleze-nayave-prezident-na-bfs-oshte-12-godini/124792 SvobodnoSlovo.eu
Наглият план „X“ на Борислав Б. Михайлов излезе наяве, президент на БФС още 12 години

Борислав Михайлов приложи плана си и още е президент на БФС. Това се показва от документ, който бе показан на яве от Атанас Костадинов, който публикува следното:

„Борислав (Боби) Михайлов в пълния си блясък!

Да не си помислите, че така лесно ще сдаде службичката.

НЕ Е вписана покана за Общо събрание (Конгрес) на футболния съюз – това трябваше да се случи 15 дни, след като Изпълкомът взе решение да се свика Общо събрание през март 2024г.

НЕ Е спазено и изискването на Устава на БФС (чл.47, ал..2) при подаване на оставка правомощията на президент да се изпълняват от първия вицепрезидент (Михаил Касабов), а при отказ на последния – от друг вицепрезидент, избран от Изпълкома.

Борислав (Боби) Михайлов продължава да е президент на БФС, да не прехвърля правомощията си на първия вицепрезидент на съюза и вече 19-та година да действа на принципа всяко чудо за 3 дни.“


Документ, който показва, че Борислав Михайлов е президент на БФС и има правомощията да управлява.

Запознати допълват, че плана на президента на БФС е да управлява футболния съюз този мандат и още два след това, в които да развие идеите си за българския футбол.

https://7dnisport.bg/

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.