Смехотворният Български национален отбор победи доста силния отбор на Македония, считан за абсолютен фаворит

https://svobodnoslovo.eu/sport/smehotvorniyat-balgarski-nacionalen-otbor-pobedi-dosta-silniya-otbor-na-makedoniya-schitan-za-absolyuten-favorit/1454 SvobodnoSlovo.eu
Смехотворният Български национален отбор победи доста силния отбор на Македония, считан за абсолютен фаворит

Вчера смехотворният Български национален отбор победи доста силния отбор на Македония, считан за абсолютен фаворит. При това, победи като гост.

Мисля, че това се дължи само и единствено на дивашкото освиркване на националния ни химн в началото. Това вероятно е пробудило гняв и ярост, които отключват някои от ония скрити сили, които имаме българите, които са ни превели през толкова изпитания.

Същата скрита сила, за която пиша и в книгите си...

В българите има нещо, което не виждаме. Не случайно толкова и велики завоеватели не са успели да ни заличат. Понякога то се отключва - случайно. Може да стане и не случайно. Ако си повярваме и започнем да слушаме себе си, а не някой друг.

Виждате - посредствени играчи, продукт на разпадащия се футбол, победиха отбор с много звезди от европейски грандове. Това е българското, скритото българско...

Македонците също го имат - и те са българи. Но никой не им освирка химна, и не ги доведе до ярост...

Добри Божилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.